banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk bölgesi olan Amasya, Samsun, Tokat ve Çorum illerinde ormancılık faaliyetleri yürüten 15 Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerlerinin teorik bölümleri Zoom üzerinden gerçekleştiriliyor.

10 Mart 2023 Cuma 08:32
Bu haber 1206 kez okundu
HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Ülkemizde 6 Şubat 2023 de yaşanan deprem nedeniyle ara verilen hizmet içi  eğitimler  yeniden başlatıldı.İşletme Pazarlama eğitimi ile start verilen  hizmet içi eğitim seminerine; Kargı- Osmancık-- Bafra-Alaçam- Kavak- Samsun- Almus- Erbaa- Niksar- Tokat İşletme Müdürlüğü birim amirleri işletme şefleri ve Orman Muhafaza memurlarının katılımıyla zoom yöntemiyle gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Gültekin Şenlikoğlu konuşmasında; “Her türlü güçlüğe çözüm üretecek bilgimiz, tecrübemiz ve imkanımız var. Sahaya hakim olan başarıya ulaşır. İş programımız ve planımız doğrultusunda zamanı, maddi kaynakları ve iş gücünü en iyi şekilde kullanarak yıl sonu hedeflerimize birlikte ulaşacağız. Toplantımızın bölgemize hayırlı olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Basın ve İletişim Şube Müdürü Mehmet Sandalcı moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla tarafından; 6877/A Sayılı dikili satış esasları ve yapılan değişiklikler ve 280 Sayılı Tebliği esasları ve 310 sayılı oduna dayalı orman ürünlerinin üretim işlerine ait tebliği esasları hakkında teorik bilgiler verildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV