banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

“Mücadelemizde Kararlıyız”

Eğitim Bir Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı ,“Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının genel İdare hizmetleri sınıfına geçirilmesi mücadelemizde kararlıyız” dedi.

26 Ocak 2023 Perşembe 08:34
Bu haber 295 kez okundu
  “Mücadelemizde Kararlıyız”

Eğitim Bir Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, ek gösterge artışının sağlanması, öğretmenlerin 3600 ek göstergeye kavuşması, kariyer basamaklarının yeniden hayata geçirilmesi, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, kariyer basamak unvanlarına getirilen ilave tazminat oranlarındaki artış başta olmak üzere, birçok adımın atılmasında emeklerinin bulunduğunu, onlarca sorunun çözüme kavuşmasında mücadelelerinin ve imzalarının olduğunu söyledi.

HAKLI TALEBİMİZDE DE SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

Toplu sözleşme tekliflerimizden biri olan ‘yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi’ konusunda ısrarcıyız diyen Başkan Camcı, “Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi konusunu yıllardır gündeme getiriyoruz. Mücadelemizde kararlıyız. Toplu sözleşme tekliflerimizden biri olan ‘yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi’ konusunda ısrarcıyız. Söylemimiz de eylemimiz de nettir. ‘Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanları ek göstergeye dâhil edilsin’ ısrarımızda mesafe aldık ve ek göstergeye dâhil edildi ama getirilen ek gösterge düzenlemesi beklentimizin ve talebimizin altında kaldı; ek gösterge artışı konusunda da genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi konusunda da mücadelemize kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Yardımcı hizmetler sınıfında bulunan personelin büyük bir çoğunluğunun görevlendirme suretiyle genel idare hizmetleri sınıfı kapsamındaki görevleri yerine getirdikleri göz önüne alındığında, talebimizin haklı ve meşru bir zemine oturduğu da görülecektir. Sözleşmelilerin kadroya geçişi ile ilgili verdiğimiz mücadelede çok önemli bir oranın kadroyla buluşmasını, ek gösterge düzenlemesinin 5,3 milyonu kapsamasını nasıl sağladıysak, birçok mücadelemizde nasıl sonuç aldıysak, bu haklı talebimizde de sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

KAMU GÖREVLİLERİNİN HAKLI TALEPLERİNİ KAZANIMA DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Başkan Camcı, Çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümünü sağlamak, kamu görevlilerinin haklı taleplerini kazanıma dönüştürmek için, dün olduğu gibi, bugün de var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Camcı, “Emek mücadelesinde saygınlığımızı koruyarak, çözümün adresi olmak için mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz ”diye konuştu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV