banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Müdür Kökrek, Görevini Başarıyla Tamamladı

Amasyalı ve Amasyalının öz evladı olan hemşerimiz Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Adıyaman'daki görevini başarıyla tamamlayarak Ağrı kent merkezine döndü.

09 Mart 2023 Perşembe 08:31
Bu haber 1188 kez okundu
Müdür Kökrek, Görevini Başarıyla Tamamladı

 Adıyaman’a Koordinatör İl Müdürü olarak görevlendirilen Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, mühendisleri ile Adıyaman'daki görevini başarıyla tamamlayarak kente geri döndü.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da yıkılacak, hasarlı, onarım ve yeni yapılacak okulların çalışmalarını yapmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Şubat Çarşamba günü Adıyaman’a Koordinatör İl Müdürü olarak görevlendirilen Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İnşaat ve Emlak Şubesinden sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, mühendis ekibi ve Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) şubesinde görevli 1 öğretmen ile Adıyaman'a giderek ilk olarak Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 12 mühendisle toplantılar yapıp okullardaki hasar tespit çalışmalarını başlattı.

İl genelinde yıkılacak, onarım ve bakım yapılacak okulların belirlemesini yapan Kökrek, çadırlarda çocukların psikososyal çalışmalarını takip ederek, çocuklarla yakından ilgilenendi.

Kökrek, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK) gelen öğrencilerin çanta, defter, kalem, silgi ve benzer ihtiyaçlarını da giderdi.

Ayrıca Koordinatör İl Müdürü Kökrek, Ağrı’dan Adıyaman’daki DYK çadırlarına 42 adet kütüphane yapılması, DYK kursuna uzaktan gelen öğrencilere servis planlaması, askerlerle DYK çadırlarının kurulumu, il ve ilçelerde açılan ve açılacak olan DYK’ler ile il dışından Adıyaman’a gelen öğretmenlerin planlanmasına destek; Kahta, Samsat ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve kurs merkezleri ziyaret edilmesi ve yardım tırlarının koordinesi görevlerinde bulunarak büyük destek ve katkı sağladı. Her fırsatta depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek onların sevgisini kazanan Kökrek, Adıyaman'daki görevini başarılı tamamlayarak mühendis ekibiyle Ağrı'ya geri döndü.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV