banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Çadır Sınıflarındaki Akranlarına Su Desteği

Amasya’da ilkokul öğrencileri deprem bölgeleri için okul içerisinde yardım seferberliği ilan ettiler.

25 Mart 2023 Cumartesi 08:56
Bu haber 2548 kez okundu
Çadır Sınıflarındaki Akranlarına Su Desteği

 Kendi harçlıkları ve kumbaralarındaki paraları kampanyaya bağışlayan öğrenciler Hatay da bulunan çadır okullarındaki akranları için bir tır su gönderdi.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu öğrencileri, öğretmen ve velileri yaraları sarmak için yardım kampanyası düzenlediler.

Düzenlenen yardım kampanyasıyla toplanan paralarla deprem bölgesine 1 tır su gönderdiler.

Kampanyaya katılarak yaraları sarmak için tek yürek olan öğrenciler su kolilerini okul bahçesinde bulunan tıra elleriyle yüklediler.

Kampanyaya harçlıklarından ve kumbaralarındaki paralarla deprem bölgesinde kurulan çadır sınıflarındaki arkadaşlarına destek olmak istediklerini söyleyen okul öğrencilerinden Ayşe Nil Karasu (10); “Deprem nedeni ile okulumuzda arkadaşlarımızla beraber tek yürek olduk yardım seferberliği ilan edip kampanya başlattık.

Kimimiz okul harçlığından kimimiz de kumbaramızdaki paralardan kampanyaya destek olduk. Topladığımız paralarla deprem bölgesinde kurulan çadır sınıflarında eğitim gören arkadaşlarımıza su desteğinde bulunmak istedik. Bugünde çadır sınıflarında eğitim gören arkadaşlarımıza bir tır su gönderiyoruz. Biz Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu öğrencileri olarak deprem bölgesindeki arkadaşlarımızın yanındayız onlara Amasya’dan selam olsun’dedi.

Okul öğrencileriyle Hatay’a tırı uğurlamaya gelen İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Keskiner; “Bahçeleriçi İlkokulu öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul idaremizin yapmış olduğu bir katkı. Öğrencilerimiz kendi harçlıklarından ve kumbaralarından çıkarttıkları paralarla sağlanan bir destek. Koca yürekli öğrencilerimiz deprem bölgesindeki öğrenci akranlarına ve depremde zarar gören depremzedelere ihtiyaçı olan herkes için bu yardımı yaptılar’diye konuştu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV