banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

AMASYA’MIZA YAKIŞMADI !

CHP Amasya İl Başkanı Sevindi; “İlimiz Vali’sinin çözmesi ve ilgilenmesi gereken şehrimizle ilgili bir çok sorun var iken , devlet imkanlarını kullanarak iktidar partisi ile el ele kol kola siyaset yapması kabul edilemez”dedi.

24 Ekim 2022 Pazartesi 10:09
Bu haber 384 kez okundu
  AMASYA’MIZA YAKIŞMADI !

CHP Amasya İl Başkanı Av. Turgay Sevindi, Ak Parti Amasya İl başkanlığının sosyal medya hesaplarında Amasya Valisi Mustafa Masatlı ile birlikteki paylaşımlara tepki gösterdi.

İl Başkanı Sevindi tepkisinde; “  Hoşgörü kenti Amasya’mıza yakışmayan bir şekilde son günlerde Valimiz Mustafa Masatlı,iktidar partisinin temsilcileri ile birlikte esnaf ve köy ziyaretleri yapmaktadır.Valimiz, 14.10.2022 tarihinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı,milletvekilleri ve il teşkilatı ile esnaf gezisi yapmıştır. Söz konusu ziyarete ilişkin fotoğraflar AK Parti İl Başkanlığı’na ait sosyal medya hesaplarında yayınlanmış ancak Valiliği’mizin sosyal medya hesaplarında yayınlanmamıştır.Sayın Valimiz, 21.10.2022 tarihinde AK Parti İl Başkanlığı ile birlikte köy ziyaretleri de yapmıştır. Sayın Valimize, Amasya’da başka siyasi partilerin de olduğunu,tarafsız ve devletin valisi olması gerektiğini hatırlatmak isteriz”ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Sevindi ayrıca; “İlimiz Vali’sinin çözmesi ve ilgilenmesi gereken şehrimizle ilgili bir çok sorun var iken Valimizin devlet imkanlarını kullanarak iktidar partisi ile el ele kol kola siyaset yapması kabul edilemez”diye tepkisini ifade etti.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV