banner17
16 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Amesia Et Kesimleri Devam Ediyor

Ağustos 2018 yılında kırmızı et ve et ürünleri satışına başlayan Amesia Gıda'da et kesimlerine devam ediliyor.

30 Ağustos 2021 Pazartesi 12:48
Bu haber 468 kez okundu
 Amesia Et Kesimleri      Devam Ediyor
Konu ile ilgili gazetemize yapılan açıklamada; "Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danaları Veteriner Hekimlerimiz tarafından kesim öncesi sağlık muayenesinden geçirilmekte ve aşı takvimi kontrol edilerek kesime sevk edilmektedir.
Besi danalarımızın kesimleri uygun şartlarda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından denetlenen kesimhanelerde hijyenik koşullarda yapılmaktadır. Karkaslarımız kesimhanenin soğuk odalarında +4 derecede 24 saat dinlendirilmekte ve Veteriner Hekimlerimizin onayıyla frigofirik araçlarla et işleme entegre tesisine parçalanıp sınıflanarak tabaklı ürün haline getirilmesi için sevk edilmektedir. 
Amesia Et ürünlerimizin satışı kendi mağazalarımızda devam ederken, bölgemizdeki toplu tüketim yerlerine, İstanbul’da bulunan özel okullar ve hastanelere yine anlaşma yaptığımız ilimiz dışında bulunan firmalara soğuk hava araçları ile sevkiyatı yapılmaktadır. Ayrıca online satış kanalımız www.amesia.com üzerinden hizmetlerimiz devam etmektedir.
Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının piyasa fiyatlarının üzerindeki fiyatlarda kesimini yaparak üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, “ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı kırmızı ete ulaşabilmelerini sağlamaktır.Yağsız dana karkas kesim fiyatımız üye üreticilerimiz için  47 TL’dir"ifadelerine yer verildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV