banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

ARADAKİ BAĞLAR GÜÇLENDİRİLİYOR

Millet ittifakı ortaklarından CHP ve Saadet Partisi arasında "ülkenin demokrasi ve milli menfaatlerinin korunması adına bağları güçlendirmek, mücadeleyi beraber sürdürmek için el ele verilmeye devam ediyor.

03 Eylül 2021 Cuma 10:18
Bu haber 493 kez okundu
      ARADAKİ BAĞLAR  GÜÇLENDİRİLİYOR

 

Saadet Partisi Merzifon ilçe Başkanlığını ziyaret eden 24. Dönem CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal konuşmasında; "İttifak ortağımız Saadet Partisi başkanlıklarına yaptığımız ziyaretlerle bugüne kadar yapılmamış bir şeyi yapıyoruz. Amacı bu ülkenin demokrasi ve milli menfaatlerini korumak adına mücadele veren dostlarımızla bağlarımızı güçlendirmek, mücadelemizi dostlarımızla beraber sürdürmek için uzattığımız bir el. Biz birlikten kuvvet doğar sözünün gücüne inanıyoruz ve bu birlik tek adam rejimine son verecek, ülkemize tam demokrasiyi getirecek.Ülkemiz kötü yönetiliyor ve bunun bedelini 83 milyon olarak biz ödüyoruz. İç ve dış politikada yapılan hataların sonucunu vatandaşımız ödüyor. Gerek ekonomik gerek sosyal gerekse psikolojik olarak baskı altına alınan mutsuz bir toplum haline geldik. Önceden 6-7 kişinin yaşadığı bir eve tek maaş girer ve o maaşla tüm aile bireylerinin ihtiyacı karşılanırdı. Şimdi ise aynı evde en az 4 yada 5 kişinin çalışması lazım.Köy hayatı bitmenin, köyler kapanmanın eşiğine gelmiştir.

Köyde yaşayan genç nesil izlenen yanlış politikaların kurbanı oluyor. Köyünden toprağından koparılan gençler asgari ücrete fabrikalarda çalışmaya mahkum bırakılıyor. Bu düzen değişmeli insanımız doyduğu yerde yaşamak zorunda olmamalı, doğduğu yerde doymalı. Başkan Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederim"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV