banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

BAŞKAN SAATCI, GÜVEN TAZELEDİ

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı için yapılan seçimde Mevcut Başkan Mustafa Saatcı’ya “yola devam”diyen Pancar Üreticisi, Başkan Saatcı’ya güvenini verdikleri destekle bir kez daha gözler önüne sergi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 12:45
Bu haber 431 kez okundu
BAŞKAN SAATCI, GÜVEN TAZELEDİ

 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıklayarak seçime giren Kamil Sayar, Mahmut Demir, Oğuz Kavuncu isimlerini  1432 oyla geride bırakan Mevcut Başkan Mustafa Saatcı tekrar başkanlığa seçildi. Sandıktan 5982 oy Mustafa Saatcı’ya, 4550 oy Mahmut Demir’e, 3698 oy Kamil Sayar’a ve 847 oy Oğuz Kavuncu’ya çıktı. Seçim ardından kısa bir konuşma yapan Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanı Mustafa Saatcı; "Çok kıymetli Pancar Ekicisi Çiftçilerimiz, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi’ne ve Amasya Şeker’e gönül vermiş tüm paydaşlarımız, büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimindeki değerli katılım ve katkılarınız için hepinize şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum. Zorlu bir seçim sürecinin ardından siz kıymetli çiftçilerimizin yüksek teveccühüyle grubumuz ile birlikte Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu’na seçilmiş olmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz. Bu süreçte olduğu gibi tüm çiftçi kardeşlerimizin ve çalışanlarımızın hakkını yönetimimizle birlikte bugün de gelecekte de cansiperane savunmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi’ni hep beraber, her geçen gün daha ileri götüreceğimize inancımız tam.

Amasya'lı, Erbağ'lı, Göynücek'li, Gümüşhacıköy'lü, Havza'lı, Merzifon'lu, Suluova'lı, Taşova'lı ve Vezirköprü'lü pancar üreticilerimizi teşekkür ediyorum"dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV