banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ !

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt;”Cumhur başkanı ve AKP genel başkanı sayın R. T. Erdoğan eski belediye başkanları ile yaptığı istişare toplantısında, belki istişare etmedi ancak, onlara seçim ile ilgili talimat ve hareket tarzları ile ilgili emirlerini yağdırarak geri gönderdi” dedi.

14 Temmuz 2022 Perşembe 09:27
Bu haber 488 kez okundu
  BEKLEYİP GÖRECEĞİZ !

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada;” Herhangi bir fikir alma, görüş sorma ya da beyin fırtınası ve ya bir etkinlik analizi yapma olanağı verilmeden, yine tepeden bakan, yine en iyisini ben bilirim ve yine bir öz eleştiri fırsatı bile ya da bir helalleşme arzusu bile sergilenemeden, belki birazda göz dağı verilerek eski belediye başkanları gönderildi. Zira, bunlar arasında zorla yerinden edilmiş, milli irade ve kişisel hukukları alaşağı edilerek istifaya zorlanan eski başkanlar da vardı. Ve sayın Erdoğan'da bir tedirginlik, bir yenilme korku ve bir hesap kaygısı gözlemlendi. Ama yine aynı siyasi tarz, yani rakipleri düşmanlaştırma ve ihanet isnatlı söylemler kullanmayı da ihmal etmedi. Bu Türk siyasi tarihine geçecek konuşmasında şunları ifade etti:

-'Türkiye, 2023 Haziranında yapılacak, yakın tarihinin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyor. Sizlerden hanenizden başlayarak doğrudan benim temsilcim olarak kazanılmadık gönül bırakmamanızı istiyorum.' Türkiye işgale uğrasa düşmanı çiçeklerle karşılayacak bu güruhu biz bir asır öncesindeki kibarca manda ve himaye taraftarlığı diye ifade edilen emperyalist uşaklığından tanıyoruz. ''İnşallah meydanı bu emperyalist uşaklarına bırakmayacağız.'2023 seçimlerinde herhangi bir kazaya meydan verilmemesini temin edeceğiz.'' Hiç şüphesiz insanların siyasi tercihlerinde ekonomi önemli bir belirleyicidir ama, asla tek başına bir belirleyici değildir. Karşımızdaki güruhun ülkemizin ve her bir insanımızın geleceğine nasıl bir zarar vereceğini arkadaşlar biz anlatacağız.'

-'ülke yönetimindeki en küçük zafiyetin çok ağır bedelleri olur. Büyük ve güçlü Türkiye' nin inşasına ara vermemek için 2023 meclis seçimlerinde cumhur ittifakı ve cumhur başkanlığını da bizim kazanmamız şarttır. Kendimizle birlikte çocuklarımızın ve onların çocuklarının geleceği için bu seçimi başarmak mecburiyetindeyiz. Bu seçim kızgınlıkla, kırgınlıkla ve nefsaniyetle hareket edilecek bir seçim değildir. Daha açık bir ifadeyle; ARTIK KAYBEDECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR. Sonucunda ise 2023te ki yanlış bir tercih durumunda küresel yönetim ve ekonomi sisteminin en üst ligindeki yerimiz ile bu ligin lokomotifi ülkelerin arasına girme fırsatını tehlikeye atmış olacağız.' Noktasına virgülüne dokunmadan, ifade yanlışlığı ya da yorum farklılığı olmaması ve tarihe de şerh düşmek açısından aynen aktardım. Bundaki muradım şudur ki; ilk defa bir yenilgi korkusu, yargılanma ve hesap verme endişesi taşımasıdır. Mukadder akıbete doğru yol aldığının farkında ve buna çareler arayışında. Bu arayışa HDP İle İttifak bile olabilir ya da Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme dönüşe yeşil ışık bile olabilir, bekleyip göreceğiz şerh olsun”dedi.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV