banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

BİLGİLİ MİNİKLERDE CUMHURİYET COŞKUSU

Bilgi Montessori Kreş-Anaokulunda Cumhuriyetin ilan edilişinin 97.yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Minikler bayram coşkusunu yaşayarak öğrendiler.

30 Ekim 2020 Cuma 09:15
Bu haber 2600 kez okundu
BİLGİLİ MİNİKLERDE  CUMHURİYET COŞKUSU

 Gerçekleştirilen kutlamalarla ilgili bilgi veren Bilgi Montessori Kreş-Anaokulu kurucu müdürü Nalan UZUN, "bizler her Cumhuriyet Bayramında kendi kararlarını kendi verebilen, özgür, bağımsız çocuklar yetiştirmemiz gerektiğini hatırlıyoruz. Bu bilinçle çocuklarımıza sorumluluklarının farkına varmaları  ve davranışlarını şekillendirebilmeleri için ortam hazırlayıyor, çevrelerini ona göre şekillendiriyoruz.

Cumhuriyetimizin 97.yılında da her yıl olduğu gibi okulumuzda çocuklarımızla güzel ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşkarı için saygı duruşunda bulunduk, İstiklal Marşımızı büyük bir gururla söyledik. Tarih şeridinde 29 Ekim'i 1923 yılını bulduk. Bayrak, cumhuriyet, bağımsızlık konularında sohbet ettik. Çocuklarımızın minicik  becerikli elleriyle hazırladığı CUMHURİYET SERGİMİZLE bir kez daha gururlandık. Okulumuzda düzenli olarak yapılan müzik, dans, drama ve orff eğitimlerinde öğrendiklerini, sıkıcı provalar yapmadan, severek, keyifle sahnede sergilemelerine uygun ortamlar hazırladık.Böylece çocuklarımız Montessori eğitimi felsefesine uygun olarak Cumhuriyeti Bayramını yine yaparak yaşayarak öğrendiler"dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV