banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Bilgi'nin Minikleri Yine Yaparak Yaşayarak Öğrendi

Bilgi Montessori Kreş-Anaokulu minik öğrencilerine "yaparak yaşayarak öğren" felsefesini uygulamaya devam etti, yine farklı bir etkinlik düzenledi.

18 Ekim 2021 Pazartesi 11:10
Bu haber 468 kez okundu
     Bilgi'nin Minikleri Yine  Yaparak Yaşayarak Öğrendi

İtfaiyecilik haftası ile Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Gününü birleştirerek İtfaiye Müdürlüğü ile yine farklı bir etkinlik düzenleyen Bilgi Montessori Kreş-Anaokulu miniklerine  İtfaiyecinin ne olduğunu, İtfaiyenin renginin tehlikeyi belirttiği için kırmızı olduğunu, itfaiye arabasını görerek deneyimlediler. Gerçekleştirilen etkinlik sonunda açıklama yapan Bilgi Montessori Kreş-Anaokulu Kurucu Müdürü Nalan Uzun ; "

Çocuklarımıza, itfaiyecilerin yangınları nasıl söndürdükleri, soğutma teknikleri, kurtarma çalışmaları hakkında bilgi verildi.Ayrıca sınıflarımızda afet tanımı yaş gruplarına uygun olarak oyun ve dramalarla anlatıldı. Tehlikelerden uzakta yaşayabilmek, sevdiklerimizle güvenli yaşam çevresi oluşturabilmek için afetler meydana gelmeden önce önlem almamız gerektiği konusunda soru - cevap tekniğiyle sohbet edildi.Hepimizin "Aile Afet Planı" olması  ve Acil durum çantası"hazırlamamız gerektiği, acil durum telefonlarımız 112 de birleştiği konularında bilgi verildi. Çocuklarımızın afet ve acil durumlarda doğru davranış şekillerini öğrenmeleri için uygun ortamlar hazırlandı" dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV