banner17
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Bu Truva atlığı değildirde nedir ?

Merzifon Yeniden Refah Partisi Merzifon ilçe başkanı Sinan Tunç, Suluova belediyesini eleştirdi; "AkParti iktidarının Suluova'lı Belediye Başkanı Fatih Üçok Giydiği iç çamaşırı ile gündem olmuş bir şarkıcıyı Amasya’nın en muhafazakar ilçesine getirip konser verdirtiyor"dedi.

06 Eylül 2022 Salı 09:49
Bu haber 335 kez okundu
Bu Truva atlığı değildirde nedir ?

 Merzifon Yeniden Refah Partisi Merzifon ilçe başkanı Sinan Tunç sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerinde; "Günlerce Şarkıcı #Gülşeni Gündem eden , bazı Stk ve Muhalif toplum örgütlerinin festivallerini ve konserlerini çeşitli gerekçelerle yasaklayan #AkParti iktidarının #Suluova Belediye Başkanı #FatihÜçok Giydiği iç çamaşırı ile gündem olmuş bir şarkıcıyı Amasya’nın en muhafazakar ilçesine getirip konser verdirtiyor !

Bu Truva atlığı değildirde nedir ?

Başımıza gelenlerin ve en büyük ihanetin sebebi ; mütedeyyin insanların oylarıyla iktidara gelip sonrasında Secmenini ve ideallerini yok sayıp görmemezlikten gelen , İslam düşmanlarına kamu kaynaklarını aktaran ve onlara hoş görünme , yaranma ve şarlatanlık derdine düşen ahmaklar yüzündendir..

Islamın ve müslümanın değerlerine hakaret eden din düşmanı güruha cesareti veren bu anlayıştır..Asıl suçlular ve azmettiriciler bunlardır !!!

Bunları bizdendir diye iktidara getiren iyi niyetli anlayış sahiplerinin başını iki elinin arasına alıp düşünme zamanı geldi de geçiyor"ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV