banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat Çalıçan gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

06 Ocak 2017 Cuma 09:33
Bu haber 860 kez okundu
 ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Merzifon Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, zor şartlar altında özverili bir şekilde görevini yerine getirme mücadelesi veren gazetecilerin "çalışan gazeteciler günü"nü kutlayıp, görevlerinde başarı dileklerini iletti. Müdür Yozgat, basın çalışanı gazetecilere ayrıca kuruma verilen destekten dolayı teşekkür etti.Düzenlenen yemekte 12.821 öğrenci ve 1100 personelle Merzifon’da eğitim-öğretim hizmetleri kesintisiz devam etmektedir. 1460 öğrencimiz köylerinden toplam 111 araçla 20 taşıma merkezi okulumuza taşınmaktadır"diye açıklamalarda bulunan Merzifon Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, öğrencilerden talep edilen maddi yardım sorusuna ; " bilindiği üzere geçen yıllarda işkur aracılığıyla okullarımızda personel istihdamı yapılmakta idi.Bu yıl ise bu uygulamada sınırlamaya gidilince okullarımızdaki yardımcı personel açığının kapatılması için okul aile birlikleri velilerimizden gönüllü bağış talep etmişlerdir.Bu talepler gönüllülük esaslarına dayanmaktadır "dedi.Eğitim-Öğretim alanlarının iyileştirilmesi için Bakanlık tarafından yeni projelerin yapılmakta olduğunu sözlerine ekleyen Müdür Yozgat; " 2017 yılında iki okulumuzun binaları yenilenecektir. İstiklal İlkokulu ve Şehit Dursun ÖZSARAÇ MTAL(Sağlık Meslek Lisesi) nin ihaleleri yapılmış olup yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacaktır. Ayrıca Merzifon MTAL(Endüstri Meslek Lisesi) nin de geçtiğimiz yıl başlayan atölye binalarının yenilemesi işi büyük oranda tamamlanmıştır.İlçemize 2 tane yeni müstakil anaokulu yapılması için gerekli girişimler sağlanmış olup yer temini için çalışmalarımız devam etmektedir.22 Kasım 2016 Salı günü ilçemizde yapımı tamamlanan 11 adet z-kütüphanenin toplu alışını gerçekleştirdik. Açılışa Vali Salih IŞIK, MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ercan ŞEN, Kaymakamı Dr. Ozan BALCI, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ ve diğer protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bu programda ayrıca Türkiye çapında ilk olarak ilçemize yapılan anaokulu z-kütüphanesi de Zübeyde Hanım Anaokuluna yapılmıştır.

Kaymakamlığımız ve Müdürlüğümüz işbirliği ile ilçemiz okullarında sürdürülen* Sayfalardan Gönlüme Esen Rüzgar* Gülümseyen Notalar* Doğru Hamlede Buluşalım

* Bir Işık Tut* 3 Boyut Tasarım ve Kodlama Eğitimi* Kutu Kutu Masallar ve Sinemaya İlk Adımprojeleri tüm heyecanıyla devam etmektedir.

19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayan 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının 1. dönemi 20 Ocak 2017 Cuma günü karnelerin dağıtım ile sona erecek"dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV