banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

DALAMAN HALKI İLE VEDALAŞTI

Bir kaç gün içinde Merzifon kaymakamlığındaki görevine başlayacağı belirtilen Ali Güldoğan 5 yıldır görev yaptığı Dalaman halkına yönelik veda mesajında; " Dalaman ilçemizden 20.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile yeni görev yerim olan Amasya ili Merzifon ilçesi Kaymakamlığı görevini yürütmek üzere ayrılıyorum. İlçemizde bulunduğum ilk günden beri halkımızın bana gösterdiği sevgi, saygı ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum"dedi.

07 Eylül 2021 Salı 10:42
Bu haber 544 kez okundu
   DALAMAN HALKI İLE VEDALAŞTI

 

                                   

Dalaman’da görev yaptığı süre içerisinde vatandaş odaklı kamu hizmeti prensibini esas alarak, hukukun rehberliğinde, kamu kaynaklarını maksimum düzeyde halkın yararına kullanmak için gayret gösterdiğini de belirten Kaymakam Güldoğan; " Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla, daima ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışını hâkim kılma gayreti içerisinde oldum. Birlikte uyum içerisinde, mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm mesai arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine, ilçemizin gelişmesine daima katkı sağlayan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen her zaman ve her koşulda yanımızda olan Sayın Valilerimize, tüm siyasi partilerimizin temsilcilerine, Kıymetli Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, çalışanlarına, mahalle muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize ve gönüllülerine, turizm sektör temsilcilerine, esnaf ve sanatkârlarımıza ve değerli Dalaman halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hakkım varsa helal ediyorum, Dalaman’lı kardeşlerimin de haklarını helal etmelerini istiyorum.

Dalaman’dan ayrılırken gönlümün ve kapımın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Dalaman’ın gönlümde her zaman ayrı bir yeri olacaktır.

Bu vesileyle hepinize arz-ı veda eder, sevgi ve saygılarımı sunarım"ifadelerine yer verdi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV