banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

DEVLETİMİZ ACİZ DEĞİLDİR

Ak Parti Merzifon İlçe Başkanı Kuzucu, Ülkede yaşanan olaylarla ilgili devleti aciz göstermeye çalışan paylaşımlar ve söylemlere tepkisiz kalmadı."Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni aciz göstermeye çalışanların, nerelere hizmet ettiği, kimlerin taşeronluğunu yaptığı bellidir, devletimiz aciz değildir"dedi.

10 Ağustos 2021 Salı 10:31
Bu haber 542 kez okundu
DEVLETİMİZ ACİZ DEĞİLDİR

 Ülkenin bir çok yerinde yaşanan ve içimizi derinden yaralayan yangınlarla ilgili söylemlere ve paylaşımlara sessiz kalmayan Ak Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu," Türkiye yangın felaketiyle uğraşırken, siyasi rant elde etmek isteyen bazı kifayetsizler yalanlarla algı oluşturmaktan geri durmadı. Paylaşımları ve söylemleri ile devletimizi aciz göstermeye çalıştılar.Devletimiz bir yandan canımızı yakan yangınları söndürmeye devam ederken, bir yandan da vatandaşımızın evini, hayvanlarının ahırını yapmaya başladı"dedi. Devleti eleştirenlere; "En ufak bir felakette kafasını kaldıramayan batıyı övmek yerine kendi ülkeniz, kendi devletiniz ile gurur duyabilirsiniz"diyen Başkan Kuzucu; "Her şeye rağmen gerçekler gün yüzüne çıkarak devletimize karşı oluşturulmak istenen algı operasyonları boşa çıktı"dedi.

Ak Parti iktidarının yanan orman alanlarının tekrar yeşertilmesi için çalışma başlattığınıda ifade eden Ak Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu; "

Geleceğe Nefes kampanyasıyla her vatandaşımız için 3 adet olacak şekilde toplam 252 milyon fidanı inşallah yıl bitmeden toprakla buluşturacağız. Yeşil Vatan'ı korumak için cansiparane mücadelemiz devam edecek"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV