banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Devletin kalan itibarını ormanlar ile birlikte yaktınız

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Kurt; "Şu an eleştiri zamanı değil, siyaset yapmayın, ayrışma zamanı değil, felaketten siyasi rant elde etmeyin, sizin kime hizmet ettiğinizi biliyoruz, şimdi kaynaşma, birleşme, dayanışma, birlik ve beraberlik zamanı'' gibi yakışık ancak, mantıksız ve mesnetsiz izaf ve itirazlar geliştirildi"dedi.

10 Ağustos 2021 Salı 10:29
Bu haber 511 kez okundu
  Devletin kalan itibarını  ormanlar ile birlikte yaktınız

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; "Son bir kaç yıldır siyasi ve içtimai hayatımızda peydah olan ve çeşitli efrat ve fertlerce dillendirilen, insanlarımızı susturma, biat etmesini sağlama ve itaati tavsiye niteliğindeki ''Şu an eleştiri zamanı değil, siyaset yapmayın, ayrışma zamanı değil, felaketten siyasi rant elde etmeyin, sizin kime hizmet ettiğinizi biliyoruz, şimdi kaynaşma, birleşme, dayanışma, birlik ve beraberlik zamanı'' gibi yakışık ancak, mantıksız ve mesnetsiz izaf ve itirazlar geliştirildi..

Bu belli çevreler, ne zaman hükümetin eksik, kusur ve cürümleri ile ilgili, oy ve itibar kaybına uğrayacağına kanaat getirdikleri vakıa veya hadiseler vukuunda, hemen siyasi koruma, masum gösterme ya da algı yönetimi amaçlı bu teraneler, feveran ve hezeyanlar dillendirilip, toplum baskı altına alınmaya, sosyal ve psikolojik şiddet uygulanmaya başlanılıyor maalesef. Eleştiri ve kritik yapan, onlar gibi düşünmeyen her fikri yergi ve eleştiri olarak değerlendirip; hain, terörist, zillet vs gibi isnatlar yüklüyorlar. Devletin aciz, zayıf, güçsüz ve çaresiz gösteren ideolojik saikler ile hareket edildiğini iddia eden masallar uyduruyorlar..

Kaldı ki; eleştiri ve kritik müspet bir harekettir. İyi hedeflenir, en iyiye, mükemmele yönlendirir. Eksiği söylemenin, kusuru yazmanın ana hedefi; giderilmesini, tamamlanmasını sağlamak, kusurun tekrarını önlemektir. Herkes bilir ki; farklı bakış, kaşif bakıştır. Rutini ret eden, aykırı bakıştır. Eleştiri ve kritik itibar suikastı değil, itibar tesisidir. Hz. Ömer'i (RA)eleştiren bir sahabe annemizden bu güne nasıl geldik. Nil yada Fırat nehri kenarındaki kuzunun hukukundan, yanan börtü böcek kaybının kayıp sayılmayan anlayışına nasıl evrildik. Devesini bakıcısı ile paylaşan anlayıştan, ultra lüks makam araç-uçak hastalığına ne zaman geldik?

Ortada bir ihmal ve ihlal zinciri varken, yetersiz kalmak değil sınıfta kalmışlık varken, yirmi yıldır iktidar iken kayyum atadığın bir kurumda uçak ve helikopter yok iken, tüm mal varlıklarını satmaya kalkıp mahkemece durdurulmuş iken, bütün ülke cayır-cayır yanarken hangi itibardan bahsediyorsunuz ALLAH aşkına? Orman bölge müdürlerine tanesi 2 150 bin tl 28 adet makam aracı alınıp, uçakları çürümeye bırakmak itibarsızlaştırmaktır. OGM,THK,KIZILAY vs kurumları arka bahçe, arpalık haline getirmektir itibarsızlaştırmak. Devletin kalan itibarını ormanlar ile birlikte yaktınız beyler! Vebali boynunuza; yanan kurdun, kuşun, börtü böceğin, hayvanın, ağacın, nebatın ve yabanın"ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV