banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

EN GENÇ KURUCU GÖREVİ DEVRETTİ

AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı görevini Yasin Kuzucu'ya devreden Hasan Çilez, kongrede yaptığı konuşmada, partinin kuruluşundan bugüne kadar aktif görevlerde bulunduğunu ifade ederek, bundan sonra da Yasin Kuzucu'nun emrinde faaliyetlerine ve katkılarına devam edeceğini söyledi.

06 Kasım 2017 Pazartesi 10:15
Bu haber 787 kez okundu
 EN GENÇ KURUCU GÖREVİ DEVRETTİ

Hasan Çilez, sadece görevi bıraktığını ancak davasında herhangi bir esnemenin bile olmadığını söyleyerek, “Kurulduğu günden bugüne milletine hizmet etmekten başka hiçbir işi olmayan bu kutlu davanın Merzifon'daki en genç kurucusu olmanın gururu ve onuru olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Bugün sadece mevcut görevi bırakmanın vedasını yaşıyoruz. Yoksa davamıza olan bir veda veya bunda en ufak bir esnemeden söz etmek mümkün değil” dedi.

AK Parti'nin Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Merzifon'da da büyük hizmetlere imza attığını söyleyen Hasan Çilez, “Ülkemizde çok büyük hizmetler yapan AK Parti'miz ilçemizde de büyük hizmetlere imza attı. Bu hizmetleri yaparken AK Parti'nin birçok düşmanı türedi. Bu düşmanlar içeride de dışarıda da vardı. Bunların en acısını da maalesef 15 Temmuz gecesi yaşadık. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Merzifon'da dimdik ayakta durdu. Türkiye'de ilk ve tek olan 27 gün 27 gece parti binamız açık tutuldu. Bu hain darbe girişimi ülkemizin, partimizin her tarafın dengesini bozdu. Bu süreçte başta liderimizin dik ve dirayetli duruşu ile birlikte ona inananların esnemeyen duruşu ile birlikte süreçten çok hızlı bir şekilde çıkmasını bildik. Ülkemiz bugün yine ekonomide yine tarih yazarak, dünyadaki en büyük 10 projenin 6'sına imza atarak, Türkiye'nin her bir tarafını imar ederek yoluna devam ediyor. Dış mihraklar ve içerideki işbirlikçileri de boş durmuyor. Bunlarla da mücadelemiz her alanda yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu gücün asıl kaynağı asil milletimiz. Milletimiz ile AK Parti arasında doğru orantılı bir ilişki var. Bu ilişkiyi bozmaya çalışanlarda başka oyunlarla bizim ayağımızı çelmeye çalışacaklar” dedi.

Görev aldığı süre boyunca tek gayesinin millete hizmet olduğunu da kaydeden Çilez, “Merzifon geçmişte neyi konuştuysa bunların hepsini almayı Cenab-ı Allah AK Parti'ye yapmayı nasip etti. Bunun bir ucundan tutmayı da bana nasip ettiği için Allahımıza şükrediyoruz. Bunu yapmak için milletinize hizmet etmek için bir kafa yapınız olacak ve milletiniz de size güç verecek. AK Parti felsefesi de bununla ilgili olduğu için rahatlıkla yaptık.

Bugün partide görev aldığım sürenin son günü. Bundan sonra yeni ilçe Başkanı Yasin Kuzucu kardeşimin emrinde çalışmalarımıza, faaliyetlerimize katkılarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız sürecinde gönlünü kırdıklarımdan helallik istiyorum. Aklımızın bir köşesinde hiçbir zaman gizli bir ajandamızda olmadı, aklımızın arka bahçesinde  hesabımızda olmadı. Tek gayemiz, ya bir temel atalım, ya bir kurdale keselim millete hizmet edelimden başka hiçbir gayemiz yoktu” diye belirtti.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV