banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

GELENEK DEVAM ETTİ

Merzifon Belediye başkanı Kargı, göreve geldiği günden beri hayata geçirdiği "siyasi partileri ziyaretlerle bilgilendirme" geleneğine devam etti.

02 Kasım 2021 Salı 10:38
Bu haber 510 kez okundu
GELENEK DEVAM ETTİ

 Merzifon'daki İyi Parti, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ilçe teşkilatlarının ziyaretçisi Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı oldu. Başkan Kargı, göreve geldiği günden bu güne kadar siyasi partilere karşı sergilediği eşit ve adil siyaset anlayışını gerek bayramlarda bilbord kutlamalarında, gerekse periyodik zamanlarda gerçekleştirdiği ziyaretlerle gözler önüne bir kez daha serdi. İyi Parti,Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ilçe başkan ve yöneticileri ile parti binalarında bir araya gelen Başkan Kargı başkanlarla ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye çalışmaları hakkında bilgi paylaşımının yanı sıra tespit edilen sorunlar, partilerin düşünceleri ve ülkenin genel siyaseti hakkında sohbetlerde bulunuldu.

Seçimlerden sonra parti rozetini bir tarafa koyduğunu, her partiye eşit mesafede olduğunu belirten Başkan Kargı; " hepinizin malumu her vatandaşımıza ve sizlere bir telefon kadar yakın olduk , tüm siyasi parti temsilcilerimizin ilçemiz, vatandaşlarımız için taleplerini ötekileştirmeden ayrıştırmadan, sucu bucu demeden yerine getirmeye çalıştık ve çalışmayada devam edeceğiz"dedi. Başkan Kargı'dan ilçe için talep ve isteklerini ileten İlçe Başkanları Başkan Kargı'nın samimi yaklaşımları ve halkla iç içe olmasından dolayı teşekkür ettiler.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV