banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

GELİYOR GELMEKTE OLAN

CHP Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Doğancan GÜL açılan üye kayıt standı ile ilgili gazetemiz ziyaretinde yaptığı açıklamada; " standımızı ziyaret eden ve partimize üye olan insanlarımız erken seçim değil, hemen seçim istiyor"dedi.

06 Aralık 2021 Pazartesi 11:19
Bu haber 567 kez okundu
   GELİYOR GELMEKTE OLAN

 "İktidar yolunda daha güçlü olabilmek ve vatandaşlarımız ile birlikte olabilmek amacıyla 29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında ilçemizde bulunan turizm tanıtım bürosunda üye yazım standımızdaki çalışmalarımız sonlandı" diyen CHP Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Doğancan GÜL gazetemiz ziyaretinde yaptığı açıklamada; "Standımızın açılış gününden standımıza son verdiğimiz güne kadar vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve teveccühleri ile karşılaştığımızı öncelikle belirtmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisine olan ilgi gün be gün artmaktadır, bizler bunu bilmekteyiz. Açmış olduğumuz üye yazım standında da bu durumu sahada gözlemleme imkanı bulduk.Vatandaşlarımız ekonomik zorluklar, yokluk ve yoksulluk altında ezilmektedir. Evin kirasını, faturasını ödeyememekte; tenceresini kaynatmakta zorlanmaktadır. Bu süreçte şahit olduğumuz üzere vatandaşlarımız ERKEN SEÇİM DEĞİL, HEMEN SEÇİM DEMEKTEDİRLER.

Yine bu süreçte açıkça görülmüştür ki vatandaşlarımız her şeyin gayet farkındadır, vatandaşlarımız her şeyi gayet iyi gözlemlemektedir. Vatandaşlarımız yaratılmaya çalışılan algılara kapılmamaktadır, vatandaşlarımız gerçekleri görmektedir. Vatandaşlarımız resmi kurumların yayınladığı rakamlara inanmadıklarını, gerçek enflasyonu mutfaklarında gördüklerini dile getirmişlerdir. Her gün zamların altında boğulduklarını ifade eden vatandaşlarımız, artık siyasi iktidardan umudunu da kaybetmiştir. “Yolunuz açık olsun” diyen vatandaşlarımızdan “Kurtarın bizi” diyen vatandaşlarımıza kadar geniş bir kesim, uygulanan siyasi ve ekonomik politikalardan duyduğu rahatsızlıkları bizlerle paylaşmışlardır.

Bu nedenledir ki vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoğun bir ilgi göstermiş ve ülkeyi bu zorluktan çıkaracak adresin de Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade etmişlerdir. Bu süreç bizlere göstermiştir ki GELİYOR GELMEKTE OLAN!

Vatandaşlarımızın bu çağrılarına kulak verilmeli. Vatandaşlarımız erken seçim değil, hemen seçim istemektedir. Bu sebeple artık sandık, vatandaşın önüne konulmalıdır.

Bu vesile ile bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş tüm üyelerimize, bizlere güven ve teveccühlerini gösteren saygıdeğer vatandaşlarımıza, üye yazım standımızı ziyaret etmek suretiyle destekte bulunan ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza, belediye başkan yardımcılarımıza, kadın kolları başkanımıza, ilçe örgütümüz yöneticilerine ve tüm parti büyüklerimize teşekkürlerimizi sunuyor; aramıza yeni katılan tüm üyelerimize hoşgeldiniz diyoruz"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV