banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

HAİN KALKIŞMAYI UNUTMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, 15 Temmuz'u unutmayacaklarını belirterek " Bu hain darbe teşebbüsü sadece devlete değil, bizim irademize de yapılmıştı. Bu darbe girişimi bizim temel hak ve özgürlüklerimizi ve bizi biz yapan değerleri elimizden almayı amaçlayan bir girişimdi" dedi.

14 Temmuz 2017 Cuma 09:46
Bu haber 960 kez okundu
 HAİN KALKIŞMAYI UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü bir grup askerin kalkıştığı hain darbe girişiminin yıl dönümünde Merzifon’da Kaymakamlık organizasyonunda gerçekleşecek anma programlarına Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Teşkilatı’nın katıldığını ve katılmayada da devam edeceğini ifade eden MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, 15 Temmuz gecesi de parti binalarında olacaklarını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Saka, "Bir avuç hain tarafından darbe yapmaya çalıştılar ancak milletimiz destan yazarak devletinin ve ülkesinin yanında olduğunu göstermiştir. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun. Bizler 15 Temmuz'da meydanlarda çıkarak devletimizin ve ülkemizin yanında olduk ve yine meydanlar da olacağız" şeklinde konuştu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV