banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Hatıra Ormanı Kuruluyor

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerinde Deprem Şehitleri anısına hatıra ormanı kuruluyor

20 Mart 2023 Pazartesi 08:13
Bu haber 221 kez okundu
 Hatıra Ormanı Kuruluyor

 Tarım ve Orman Bakanlığının "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında, 2019 yılında "Bir saatte en fazla fidan dikme" Guinness Dünya Rekoru kırılan Çorum'da toprakla buluşturulan 303 bin 150 fidan boy verip yeşermeye devam ediyor.

Amasya Orman Bölge Müdürü  (V) Gültekin Şenlikoğlu Çorum işletme Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette İşletme Müdürü (V) Hakan Karataş tarafından karşılanarak bölgede yürütülen ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra Guinness Rekor sahasında denetim ve incelemelerde bulundu.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri ve Deprem şehitleri Anısına kurulması planlanan Hatıra Ormanı ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan ve talimatlarını aktaran Bölge Müdürü  (V) Gültekin Şenlikoğlu ; “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Amasya Çevre yolu mevkiinde, Samsun Atakum Alanlı Mevkiinde, Çorum Gülabibey mevkinde, Tokat Merkez Gugu mevkiinde deprem şehitleri anısına hatıra ormanı tesis edeceğiz . Tüm vatandaşlarımızı fidan dikim etkinliğimize davet ediyoruz.

Bu vesileyle; 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem felaketinin ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Adıyaman ve Urfa'da meydana gelen sel nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV