banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır" felsefesi MİNİKLERE AŞILANDI

5-11 Nisan Polis Haftası Bilgi Montessori Kreş-Anaokulunda coşkuyla kutlandı."Herkesin polisi kendi vicdanıdır" felsefesi miniklerin sergiledikleri çeşitli dramalar ve etkinliklerle aşılandı.

08 Nisan 2021 Perşembe 09:16
Bu haber 2281 kez okundu

 Konuyla ilgili bilgi veren Bilgi Montessori Kreş-Anaokulu kurucu müdürü Nalan UZUN; " Temelleri 10 Nisan 1845'te Polis Nizamnamesi’nin yayımlanmasıyla atılan Türk Polis Teşkilatı’nın bu yıl 176. yıl dönümü kutlanıyor. Biz de çocuklarımızla birlikte bu özel haftada polis olmanın önemi, polislerin görev ve sorumluluklarını çeşitli dramalar ve etkinliklerle montessori felsefesine uygun olarak kutladık. Haftamızın değeri olan güven ve kurallara saygı konusunda sohbet ettik.

Polis teşkilatamızın 176. yılında onları yalnız bırakmayıp  bizim için ne kadar önemli olduklarını göstermek amacıyla okulumuza davet ettik.Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bizlere bilgiler verdiler.Bunun içinde ayrıca onlara teşekkür ettik.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır" felsefesini benimsemeleri için kurallara uymanın öneminden bahsettik.Bizler de işini ve çocuklarını çok seven eğitimciler olarak,

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, görev yaparken şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 176. yıl dönümünü canı gönülden kutluyoruz"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV