banner17
23 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

İl Genel Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya İl Genel Meclisi 2023 Mart ayı ilk toplantısı Zeki Erarslan Başkanlığında Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Cemalettin Karaköse, Encümen Müdürü Talat Güler ve il genel meclisi üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan’ın açılış konuşmasının ardından aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

03 Mart 2023 Cuma 08:33
Bu haber 241 kez okundu
İl Genel Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

 İlimiz Taşova ilçesi kaymakamlık konutu yapım işinin tamamlanması için KDV ve fiyat farkı  giderlerinin İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanması teklifi görüşüldü ve plan bütçe komisyonu ile İmar Bayındırlık Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

İlimiz Merzifon İlçesine bağlı Hırka Köyünde içkili yer bölgesi tespit edilmesi ile ilgili teklif görüşüldü ve imar bayındırlık komisyonu ile inceleme araştırma komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

İlimiz Merkez ilçesine bağlı Bulduklu köyünde 105 ada, 166 ve 167’nolu parsellerde ıslah imar planı yapılması ile ilgili teklif görüşüldü ve imar bayındırlık komisyonu ile köy işlerine sevki oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akgül ile Selahattin Eski tarafından verilen 5302 sayılı il özel idare kanununun 13. Maddesi gereğince gündeme alınması kabul edilen 07.02.2023 tarihli önerge doğrultusunda ilimiz Göynücek ilçesine bağlı köylerde çöp konteynerlarının etrafındaki pislikler alınmadığı için görüntü kirliliği ve sağlık sorunlarına sebep olacağından dolayı temizlenmesi ile ilgili çevre sağlık ve köy işleri komisyonlarınca müşterek tanzim edilen rapor görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

İl genel meclis üyesi Deniz Sümer ile Ahmet Öz tarafından verilen 5302 sayılı İl Özel idaresi kanununun 13. Maddesi gereğince gündeme alınması  kabul edilen 06.02.2023 önerge doğrultusunda ilimiz Taşova ilçesi Dörtyol köyünde içme suyu ve kanalizasyon alt yapısındaki sorunların çözülmesi ile ilgili plan bütçe ile göletler ve su ürünleri komisyonlarınca müşterek tanzim edilen rapor görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanlığına verilen önerge önce gündeme alındı ardından ilgili komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV