banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

İl Genel Meclisi Yarın Toplanacak

01 Mart 2023 Çarşamba günü saat 11.00 de Amasya İl Genel Meclisi, Meclis Başkanı Zeki Erarslan başkanlığında toplanacak.

28 Şubat 2023 Salı 08:37
Bu haber 233 kez okundu
İl Genel Meclisi Yarın Toplanacak

 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince İl Genel Meclisi aşağıda bulunan gündem konularını görüşmek üzere 01 Mart 2023 Çarşamba günü saat 11.00 de Amasya İl Özel İdaresi Meclis salonunda toplanacak.

Başkan Erarslan,  toplantının maddelerini şu şekilde sıraladı:

1- İlimiz Merzifon İlçesine bağlı Muşruf Köyünde yerleşik alan sınır tespiti yapılması ile ilgili İmar Bayındırlık ile Köy İşleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

2- İdaremiz taşınmazlarından Merkez İlçe Şamlar Mahallesinde bulunan 1072 ada 3 nolu parselde 2509 m2 yüzölçümlü, üzerinde Bahçeleriçi Şehit Recep GÜLEN İlkokulu bulunan taşınmazın Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmesi ile ilgili İmar Bayındırlık ile Plan Bütçe Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

3- İdaremiz tarafından yürütülen işlerin kontrol ve takip uygulamalarının yürütülmesi için ihtiyaç duyulan 3 adet 4X4, 3 adet binek hizmet aracının alınması ile ilgili Plan Bütçe ile İnceleme ve araştırma Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

4- İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 10 ve 11'nci maddesine göre hazırlanan (III) Sayılı Dolu Kadro Değişiklik Cetvelinin onaylanması ile ilgili Plan Bütçe ile Hukuk İşleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

5- İl Genel Meclis üyesi Mustafa KÜRKÇÜ ile Hasan Basri İNAN tarafından verilen 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 13. Maddesi gereğince gündeme alınması kabul edilen, 06.02.2023 tarihli önerge doğrultusunda; İlimiz Merkez İlçesine bağlı Kızoğlu Köyünün Köy yolu Damudere tarafındaki yolun açılarak birinci sınıf yol haline getirilmesi ilgili Yol Ulaşım Hizmetleri ve Köy İşleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

6- İl Genel Meclis üyesi Ömer ERKEK ile Ömer ALTUNAY tarafından verilen 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 13. Maddesi gereğince gündeme alınması kabul edilen, 06.02.2023 tarihli önerge doğrultusunda; İlimiz Hamamözü İlçesine bağlı Mağraobruğu ve Tepe Köyünün fosseptik çukurlarının yapılması ile ilgili Plan Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

7- İl Genel Meclis üyesi Ömer ERKEK ile Ömer ALTUNAY tarafından verilen 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 13. Maddesi gereğince gündeme alınması kabul edilen, 06.02.2023 tarihli önerge doğrultusunda; İlimiz Hamamözü İlçesi grup yolu olan Kızılcaören, Arpadere, Alan köyleri arasında keskin virajların kaldırılması ile ilgili Plan Bütçe ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen raporun görüşülmesi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV