banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

"İstiklâl Marşı bizim kırmızı çizgimizdir"

CHP Merzifon İlçe Başkanı Koparan, Ak Parti Merzifon ilçe başkanı Kuzucu'nun "İstiklal Marşı Kimsenin Tekelinde değildir" açıklamalarına ve kara çarşaflı bir öğretmenin İstiklal Marşını Okulda okutmasına verdiği tepkiye yönelik başlatılan sosyal medya paylaşımlarına sessiz kalmadı.

17 Eylül 2021 Cuma 11:58
Bu haber 515 kez okundu

 Biz kimsenin giyimine kuşamına karışmayız, herkes özel hayatında dilediği gibi giyinebilir. Kamu kurumlarında kara çarşafa karşı olduğumuz gibi şorta, dekolteye de karşıyız"diyerek gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Merzifon İlçe Başkanı Av. Hasan Koparan; "Öğretmen arkadaşı tanımam, zarar görmesinide istemem. Ancak okulda meydana gelen olay ardından kamuoyunda oluşan rahatsızlık tarafıma aksettirildiği için kamu görevi ifa eden bir kimlik olarak, görevim gereği toplumdaki rahatsızlığı basın aracılığıyla dile getirdim. Ancak birilerinin durumu  siyasi malzeme yapmak için çarpıtarak, şahsımı hedef göstermek arzusunda olduklarını görüyorum"dedi.

"İstiklâl Marşı bizim kırmızı çizgimizdir"  diye açıklamasına devam eden Başkan Koparan; "Özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve kahramanlığımızın destanıdır. Biz inancı gereği giyinmeye de karşı değiliz. Herkes özel hayatında dilediği gibi giyilebilir. Ancak başta ahlak, etik kurallar ve yasalara hepimiz uymak zorundayız. Kutsal dinimiz insana değer vermekte, insanın refah ve mutluluk içerisinde yaşatılmasını öngörmektedir. Kadın erkek ayrımı yapmamaktadır. Siyaset insana hizmet bilimidir. Yorumu çarpıtarak başka mecralara çekmeye çalışmak kimseye birşey kazandırmaz. Sayın Başkan , benim düşünceme destek vereceğinizi öngörmüştüm. Ailenizin moderen bir yaşam sürmesi arzusunda olduğunuzda biliyorum. Özel hayata saygılıyız. Ancak yasalara uygun bir sekilde hepimizin vergisi ile maaş  alanlarının, devlet kurumu gereklerine uygun davranmasını, davranmalarını talep etmek ve aksi durumu eleştirmek en doğal hakkımızdır"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV