banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

İZMİR VE ANTALYA UÇUŞLARI AĞUSTOS'A MI KALDI

Çarşamba/Samsun havaalanında 1 mart 2017 tarihinde yapılacak bakım çalışmaları 1 Ağustos'a ertelendi.

23 Şubat 2017 Perşembe 06:53
Bu haber 772 kez okundu
 İZMİR VE ANTALYA UÇUŞLARI AĞUSTOS'A MI KALDI

 1 mart 2017 tarihi itibariyle pist bakım çalışmaları sebebiyle Çarşamba/Samsun havaalanın 3 ay kapanacak olması hava yolu şirketlerinin Merzifon havaalanına İstanbul haricinde İzmir ve Antalya seferleride ilave etmesi Merzifon'da sevinç yaşanmasına sebep olmuştu.Yaşanan bu sevinç önceki gün Samsun Valisi İbrahim Şahin'in açıklamasıyla 6 ay ötelendi. Vali Şahin, Çarşamba/Samsun havaalanının 1 Ağustosta bakıma alınacağını ifade etti.Bilindiği üzereTürk Hava Yolları, Pegasus, Anadolu Jet ve Sun Express hava yolu şirketleri  Merzifon’a uçak seferleri yapacaktı.

Daha önceden sadece İstanbul-Merzifon seferleri gerçekleşirken, yeni planlamada İzmir ve Antalya illeri de uçak seferi yapılacak yerlere dahil edilmiş, Merzifon’dan İzmir ve Antalya illerine Sun Express firması uçak seferleri başlatacaktı. 26 Mart’tan itibaren ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri İzmir-Merzifon uçuşları, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri ise Merzifon-Antalya seferleri gerçekleşecekti.

İstanbul seferleri de artırılıp, Türk hava yolları İstanbul Atatürk Havaalanına haftanın her günü seferler yaparken, Pegasus İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına her gün tek sefer, haftanın üç günü de çift sefer yapacaktı. Anadolu Jet şirketi ise İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına haftanın her günü sefer düzenleyecekti.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV