banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 11:45
Bu haber 377 kez okundu
  KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

İçişleri Bakanlığı İller Genel İdaresi Müdürlüğünce Türkiye genelinde İl ve İlçelerde yapılması istenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısında aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddeti ile mücadele kapsamında yapılması planlanan projeler görüşüldü.

Gerçekleştirilen toplantıda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliğin sağlanması ve ortak hareket edilebilmesi amacıyla alınacak kararlar istişare edildi.

Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte hazırlanan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı’nda alınacak tedbirler değerlendirildi.

Toplantıya, Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, Merzifon İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nesrin Pircanoğlu, Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat ile birlikte Sosyal hizmetler ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV