banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Kerbela Şehitleri Anıldı

Piri Baba Kültür Dayanışma Derneği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Merzifon Şubesi tarafından Kerbela Şehitlerini Anma ve Aşure Günü etkinliği gerçekleştirildi.

01 Eylül 2021 Çarşamba 10:02
Bu haber 484 kez okundu
Kerbela Şehitleri Anıldı

 Merzifon Piri Baba Kültür ve Dayanışma Derneği ile Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı organizasyonuyla Hz. Hüseyin’in Kerbela’da şehit edilişinin yıldönümü münasebetiyle Merzifon Piri Baba Cemevi’nde Anma programı gerçekleşti.

Gerçekleşen anma programında, Hz. Hüseyin ve yol arkadaşlarını Kerbela’da şehit edilişi rahmetle anıldı. Covid-19’la mücadele tedbirleri çerçevesinde anma programında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi.

Gerçekleşen anma programı sonrası Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Merzifon Şubesi Cemevi ve Kültür Merkezi’nde vatandaşlara lokma ve aşure ikramı yapıldı.Anma törenine Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Amasya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Mete Kuş, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, CHP 24. dönem Amasya milletvekili Ramis Topal, CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi,  Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen, Merzifon Piri Baba Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV