banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KIRSAL KALKINMAYA ÖRNEK OLDU

Merzifon Belediyesinin Kırsal Kalkınma çalışmalarından olan ve yöresel ürünlerin yer aldığı üretici market projesindeki Heeri markalı organik ürünler Chp'nin tarım politikalarına örnek gösterildi.

15 Kasım 2021 Pazartesi 10:57
Bu haber 781 kez okundu
KIRSAL KALKINMAYA ÖRNEK OLDU

 Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından tertip edilen Kırsal Kalkınma ve Tarımda Örgütlenme Paneli ardından CHP PM Üyesi Tarım Politikaları Genel Başkan Baş Danışmanı Bursa Milletkevili Orhan SARIBAL, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü  Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK ve İzmir Köy Kooperatif Birliği Başkanı Neptün SOYER

Merzifon Belediyesinin Kırsal Kalkınma çalışmalarının meyvesi olan ve Belediye iştiraki Tansa A.Ş. bünyesindeki yöresel organik ürünlerin yer aldığı üretici marketi ziyaret etti. Merzifon belediye başkanı Alp Kargı ve Tanşa A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mustafa Atak'ın çalışmalarla ilgili bilgi verdiği  ve "Üretici Market" projesi kapsamında Heeri markasıyla üretilen yöresel organik ürünleri inceleyen ziyaret heyeti, Merzifon belediyesinin kırsal kalkınmaya verdiği desteğe ve örnek teşkil eden çalışmalarına teşekkür etti.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV