banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KULLANARAK TEST ETTİ

Merzifon Kaymakamı Dr. Ozan Balcı, 1 Milyon Meyve Yetiştirme Projesi kapsamında Bahçecik Köyü sınırlarında bulunan çalışma sahasında kullanılmak üzere Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Japonya Uluslar Arası İşbirliği (JICA) arasında yapılan proje kapsamında alınan çapa, ot temizleme makinası ,budama ve meyve toplama makinalarını inceledi.

15 Nisan 2017 Cumartesi 10:53
Bu haber 902 kez okundu
KULLANARAK TEST ETTİ

 Merzifon Kaymakamı Dr. Ozan Balcı, İlçede Meyveciliği Geliştirme Projesi Kaymakamlık koordinesinde Merzifon Ziraat Odası Başkanlığı, İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olup, ceviz, misket elma, kiraz, kurşburnu, kızılcık, alıç, hünnap gibi 1 milyon meyve fidanı yetiştirildiğini ifade ederek, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve JICA (Japonya Uluslar Arası İşbirliği) arasında yapılan proje kapsamında, fidan yetiştirme çalışma sahasında kullanılmak üzere çapa, ot temizleme makinası, budama ve meyve toplama makinalarını aldıklarını belirtti. Kaymakam Balcı, firma yetkililerinden makinaların çalışması hakkında bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Dr. Ozan Balcı’ya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Gül, Gıda Tardım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Celal Eker, Merzifon Ziraat Odası Başkanı İsmail Çelik ve Japonya’dan gelen firma yetkilileri eşlek etti.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV