banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

MERZİFON KÖYLERİNDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Vali Mustafa Masatlı İl Özel İdaresi ekiplerinin Merzifon'a bağlı Yakup ve Çamlıca Köylerinde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Vali Masatlı'ya incelemelerinde Amasya Milletvekili Hasan Çilez ile Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale'de eşlik etti.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 11:32
Bu haber 386 kez okundu
   MERZİFON KÖYLERİNDEKİ  YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 Vali Mustafa Masatlı burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İl Özel İdaremiz köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın altyapı ihtiyaçlarını gidermek için özveriyle çalışmaktadır. Özel İdaremiz ayrıca tarımsal desteklemeler ile çiftçilerimize proje bazlı desteklemeler de sağlamaktadır.Modern ulaşım ağları gelişmiş ülkelerin olmazsa olmazıdır. Son 18 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükümetlerimiz 81 ilimizi duble yollarla birbirine bağlamış ve bu sayede her geçen yıl trafikte artan araç sayısına rağmen trafik kazaları ve buna bağlı can ve mal kayıpları da azalmıştır. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde hayata geçirilen KÖYDES projesi ile köylerimizin yol, içme suyu, kanalizasyon hattı gibi altyapı ihtiyaçları giderilmiş ve kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartları yükselmiştir.

Bizde bu anlayışla köylerimizdeki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına, ilimizin dört bir yanındaki köylerimizin yollarını Devletimizim imkânlarını en verimli şekilde kullanarak yeniliyoruz. Bu kapsamda 2021 yılında İl Özel İdaremiz tarafından 210 km sathi asfalt kaplama yol yapılması hedeflenmekte olup, şuana kadar 60 km yolun yapımı tamamlanmıştır. Ayrıca yine 2021 yılında 300 km olarak hedeflediğimiz stabilize yolun yaklaşık 210 km’si tamamlanmıştır.

Yaptığımız bu çalışmaların köylerimize ve Amasya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu hizmetlerin gerçekleşmesi için bizlere imkan sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye Amasya halkı adına teşekkürlerimi sunuyor, İl Özel İdaresi ekiplerine başarılar diliyorum”dedi.  ValiMustafa Masatlı daha sonra İl Özel İdaresi yol yapım ekiplerinin çalışmalarını gözden geçirerek, işçilere kolaylıklar diledi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV