banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

MERZİFON ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN, MEHMETÇİĞE DESTEK

Merzifon Ülkü Ocakları, Doğu'da, Güneydoğu'da ve Suriye'de Barış Pınarı Harekatı ile ülkemizin bekası için mücadele eden Mehmetçiğimize maddi ve manevi destek olmak için 'Türkiye Mehmetçiğe, Mehmetçik Türk Milletine Emanettir' sloganıyla Cumhuriyet Meydanında stant açtı.

21 Ekim 2019 Pazartesi 09:26
Bu haber 663 kez okundu
  MERZİFON ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN, MEHMETÇİĞE DESTEK

 Etkinlikle ilgili stant önünde açıklamalarda bulunan Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Hasan İnce, "Ordumuz Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır güvenliğimizi sağlamak amacıyla Suriye de başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatına, Merzifon Ülkü Ocakları olarak destek olmak için, geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere Cumhuriyet meydanında çay stantı açtık. Sembolik olarak fiyatı 1 lira belirlenen çayı Vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Vatandaşlarımızda gönlünden kopanı bağış kutumuza atıyorlar. Mehmetçiğimize destek için açtığımız stadımız hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki gün açık kalacaktır. Standımıza halkımızdan yoğun bir ilgi ve katılım olmuştur. Buda gösteriyor ki Türk Milleti daima ordusunun yanındadır. Dualarımız ve gönlümüz Mehmetçikledir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bizleri yanlız bırakmayan basta MHP Merzifon İlçe Başkanımız Hüseyin Saka, BBP İlçe Başkanı Kani Karakollukçuoglu, Merzifon Belediye Başkan Yardımcıları Tuncer Basmacı, Erkan Ergül ile Merzifon halkına teşekkür ediyoruz" dedi.                        

Mehmetçiğin cephede bozkurt işaretiyle Türk Milletini selamladığını ve bunun Ülkücüler için onur ve gurur verici olduğunu belirten Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Hasa İnce, "Bozkurt güvendir, Vatandır, Bayraktır, teminattır. Bozkurt; sayfalarca yazıdan, saatlerce konuşmaktan daha etkili bir anlatım biçimidir. Bizde Mehmetçiğimize burdan selam gönderiyoruz. Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince Barış Pınarı Harekatı başlatılmıştır. Gelinen noktada, anlaşma doğrultusunda 120 saatlik yani 5 gün terör unsurlarının bölgeyi terk etmeleri için harekata ara verilmiştir. Ancak bu operasyon sadece terör örgütü PKK-PYD'ye karşı yürütülmüyor. Bu operasyon Türkiye tarafından çok sayıda yabancı devletletlere, teröristleri destekleyen emperyalist güçlere, 7 düvele karşı gerçekleştiriliyor. Bu mücadele tıpkı Kurtuluş Savaşı'nı hatırlatıyor. Çok sayıda emperyalist devletlere karşı Türkiye tek başına beka mücadelesi veriyor. Dünyada artık emperyalist devletler doğrudan savaş yerine, kendi eliyle kurdukları, yönettikleri ve maşa olarak kullandıkları terör örgütlerini destekleyerek başka ülkelere savaş açarak teröristler üzerinden alçakça savaşıyorlar. Ancak emperyalistlerin hain planlarını Mehmetçiğimiz yaptığı operasyonlarla bozmuştur. Yüce Türk Milleti doğuştan asker bir millettir. Tıpkı Çanakkale savaşında, Kurtuluş savaşında olduğu gibi gerektiğinde her ferdinin vatanı için milleti için kanın son damlasına kadar canını seve seve vereceğinden hiç kimsenin kuşkusu yoktur. Türk Milleti yediden yetmişe Ordusunun yanındadır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken Doğuda, Güneydoğuda ve Suriye de Barış Pınarı Harekatında şehit olmuş olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, Yüce Türk Milletine sabır ve başsağlığı, yaralı olanlara da Allah'dan acil şifalar dileriz. "İfadelerini kullandı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV