banner17
16 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Muhtarlara uyuşturucuyla mücadele semineri düzenlendi

Merzifon kaymakamlığı ve emniyet müdürlüğünün işbirliği ile mahalle muhtarlarına yönelik uyuşturucuyla mücadele kapsamında seminer verildi.

25 Ocak 2019 Cuma 09:34
Bu haber 1007 kez okundu
Muhtarlara uyuşturucuyla mücadele  semineri düzenlendi

 Merzifon Fen lisesi konferans salonunda düzenlenen seminere İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Canpolat, ilçe jandarma komutanı Binbaşı Şafak Karakoyun, ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Yozgat ve  mahalle muhtarları katıldı.

Seminerde katılımcılara yönelik uyuşturucu maddelerin tanımı ve uyuşturucuyla mücadele konusunda sinevizyon eşliğinde sunum yapıldı. Uyuşturucunun çağın en büyük sorunu olduğuna dikkat çekilirken ,  uyuşturucu kullanımı çok küçük yaşlara indiği belirtilip, Muhtarlara ; "Emniyet personeli olarak; çocuklarımıza, gençlerimize, uyuşturucunun önünde bir barikat olmak için sizlerden yardım istiyoruz. Hep birlikte hareket etme, sizin bize destek vermenizi, bize ihbarlarınızla yanımızda olmanızı istiyoruz" denildi.İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale ise konuşmasında; " Malum her ay düzenli olarak muhtarlar toplantısı yapıyoruz ve bu toplantılarda da farklı konular işliyoruz, gündem de olan sorunları değerlendiriyoruz. Ülkemiz genelinde ciddi manada sorun olan bağımlılık hakkında da  birçok eylem planı uygulamaya geçtiği geçen yılda olduğu gibi bu yılda devam edeceği ile ilgili çalışmalar toplantılar bilgilendirmeler sosyal faaliyetler devam edecek"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV