banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

NUR; "ÇİRKİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ"DEDİ.

Amasya Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Adnan KARAÇAĞA adlı kamu görevlisinin; “Dünyanın celladına aşık en gafil insanları Türkiye’dedir. Mussolini gitti, Hitler öldü, Franko yok oldu, Tito öldürüldü. Hiçbirinin ya esamesi okunmuyor veya lânetle anılıyor. Biz halâ tek heykelini bile yıkamadık. Bizi halâ mezarından o idare ediyor" paylaşımına ADD Merzifon Şube Başkanı Nur'dan tepki gecikmedi.

18 Ocak 2022 Salı 09:20
Bu haber 542 kez okundu
NUR;

 ADD Merzifon  Şube Başkanı Tarık Nur yaptığı basın açıklamasında; "AKP Hükümetinin 20 yıldır tarikatlarla olan  ilişkisi ve izlediği din sömürü politikası Türkiye Cumhuriyet’inin geleceğine  onarılamayacak yaralar açmaktadır. “Ne istediniz de vermedik”le geldiğimiz sonuçlar ortadadır. Tarikat şeyhleri ve müritlerinin en büyük hedefi, devletin en önemli organlarına sızmak, kendi din anlayışlarına uygun, ülkemizin bütünlüğüne, insanlarımızın yaşam biçimine hükmedebilecek, dini esaslara dayalı bir devlet oluşumudur. Hangi cemaat olursa olsun, gerekli koşullar oluştuğunda, fırsat buldukları anda, aynı 15 Temmuz’da olduğu gibi yeniden bir kalkışmaya girmeyeceklerini kimse garanti edemez.

Mazlum  milletlerin, bağımsızlık mücadelesini, insan haklarına saygılı çağdaş, modern bir devlet modelini örnek aldığı, Ulusal Kurtuluşumuz Savaşımızın  Büyük Önderi, Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yapılan çirkin saldırıların artarak devam etmekte olduğunu görüyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırının en son örneklerinden birisi, ne yazık ki Amasya İl Merkezinde, Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Adnan KARAÇAĞA adlı kamu görevlisine ait. Bu kamu görevlisi, “Dünyanın celladına aşık en gafil  insanları Türkiye’dedir. Mussolini  gitti, Hitler öldü, Franko  yok  oldu, Tito öldürüldü. Hiçbirinin ya esamesi  okunmuyor  veya  lânetle anılıyor. Biz halâ tek heykelini bile yıkamadık. Bizi halâ mezarından o idare ediyor.” diyerek,  kin ve nefret söylemini sosyal medya hesabından paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şüpheli kişinin kamu görevine derhal son verilmesini ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerine verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV