banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

" o tuğla çekildi, duvar devriliyor"

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Kurt, Sedat Peker'in ülke gündemine oturan iddialarını " o tuğla çekildi, duvar devriliyor" diye yorumladı.Gündeme dair gazetemize açıklamada bulunan Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Haci Bekir Kurt; " Son bir kaç haftadan beridir, devlet erkanının da dahil olduğu, her ne hikmetse savcı ve mahkemelerin hala müdahil olmadığı,organize bir suç liderinin ifşa ve itiraf niteliğindeki video-demeçleri ile gerek dünya basınında, kısmen ülke basın ve sosyal medyada ilgi odağı olmuş durumda.

08 Haziran 2021 Salı 09:34
Bu haber 423 kez okundu

 İçişleri bakanı sayın S. Soylu ve oğlu, eski ve son başbakan sayın B.A Yıldırım ve oğlu ,eski içişleri bakanı sayın M. Ağar ve oğlu AKP Elazığ millet vekili sayın T. Ağar, AKP millet vekili  sayın Ş. Ünsal'ın isimlerinin zikredilerek bulaştıkları gayri meşru iş ve ilişkiler, uyuşturucu,cinayet, rüşvet gibi ithamlar ve isnatlar  adeta bu mecralara boca edildi. Karşılıklı ve giderek te artan bir ivme ile restleşme ve ifşalar devam ediyor, edeceğe de benziyor maalesef.

Sayın Soylu' nun bir  televizyon proğramında verdiği bilgiler ve belgeler AKP içindeki kaynayan kazanları gün yüzüne çıkardı. Sayın Soylu' nun sayın başbakan Davutoğlu, kendinden önceki bakan ve bürokratları, günümüz de ki bakanlık ve millet vekillerine vermeye çalıştığı gözdağı, ''bakan çocuklarının evlerinde para sayma makinaları çıkmıştı, çocuk pornosu izleyen de var, on bin dolar haraç bağlanan millet vekili var'' gibi söylemleri bilinçli sarfettiğini, iki gün sonra yapılan AKP grup toplantısında AKP genel başkanı ve cumhurbaşkanı sayın R.T. Erdoğan'ın destek açıklaması ve öncesinde MHP genel başkanı sayın D. Bahçeli'nin destek söylemlerine neden oldu. Suların bu demeçle durulacağını zannedenler bir kez daha yanıldı zira, on beş temmuz gecesinin ekranlardaki ve sahadaki sesi İstanbul il terörle mücadele müdürü sayın M. Çalışkan'ın isminin zikredilmesi, eski il emniyet müdürü'nün ve Ankara valisinin suçlanması, sayın Çalışkan'ın ''kim benim gibi birini görevden alacakmış, görelim'' meydan okuma bombası düştü manşetlere ve ortalık derin bir sessizliğe büründü yeniden. Bu itiraf ve ifşaların, yapılan tahkikat ve karşıdan gelen  sesler ile doğrulanıyor olması devlet ve milleti yıpratmaktadır. Kim olursa olsun bu ihbar ve ikazların hükümet eli ile değil, savcı ve bağımsız yargı eli ile soruşturuluyor olması toplum vicdanını rahatlatacaktı ama, olmadı. Sayın bakanın ben savcılara teslimim söylemine pek te itibar edilmedi toplum nezdinde. Hukuk ile mahkemelerce temize çıkma bir kez daha ret edildi. Aksine yine muhalefet suçlandı, bir suç örgüt liderinin sözüne itibar edildiği, bundan rant elde edilmeye çalışıldığı birinci ağızdan dillendirildi.(Oysa koruma polisi tahsis edilen, binlere mitingler düzenleyen ve şu anda itiraf eden kendisi olmasına rağmen) Delil, bilgi, belge ve bulgular yok sayılıp, muhalefetin meclis araştırma komisyonu kurulması ile ilgili teklif  MHP ve AKP tarafından yine ret edildi. AKP ve MHP tabanına nasıl tesir edecek hep birlikte göreceğiz. BU SULAR DURULMAZ,O TUĞLA ÇEKİLDİ, DUVAR DEVRİLİYOR"ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV