banner17
23 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

ÖZLEMLE, SAYGIYLA ANDIK..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83. Yıldönümünde Ülke genelinde olduğu gibi Merzifon'da da saygı ve minnetle anıldı.

11 Kasım 2021 Perşembe 10:15
Bu haber 789 kez okundu
   ÖZLEMLE, SAYGIYLA  ANDIK..

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Garnizon Komutan Vekili  Hv.P.Alb.Nabi Güvenatam, Belediye Başkanı Alp Kargı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kurgan ve ilçe protokolü, gaziler, sivil ve askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı

Anma etkinlikleri kapsamında ilk tören saat 09.05’de Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtında yapıldı. Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından bayraklar yarıya inerken, Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi.10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında ikinci tören ise Akif Gülle Kültür Merkezinde düzenlendi. Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı. Merzifon Abide Hatun Anadolu Lisesi  öğretmen ve öğrencileri tarafından oratoryo, gösterisinin ardından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV