banner17
16 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

RAMİS TOPAL ,TAKTİR EDİLDİ

TBMM 24.dönem CHP Amasya milletvekili Ramis Topal Saadet Partisi Merzifon ilçe başkanlığını ziyaret etti. Topal'ın Amasya ve İlçelerinde halkla içi içe olması, vatandaşın derdini sorunlarını dinlemesi, Milletvekili olmamalarına rağmen örnek bir davranış olacak şekilde şahsi gayretleri Saadet Partililer tarafından taktire şayan gösterildi.

03 Eylül 2021 Cuma 10:19
Bu haber 494 kez okundu
  RAMİS TOPAL ,TAKTİR EDİLDİ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ahmet Şahin; "Sayın Ramis Topal beyefendi  Merzifon Saadet Partisi İlçe Teşkilatımızı, Parti binamızda nezaket ziyaretinde bulundu. Kendileri şu anda aktif Milletvekili olmamalarına rağmen, örnek bir davranış olacak şekilde şahsi gayretleriyle kendi ifadeleriyle; Amasya bölgesinde İl, İlçe, Mahalle, köy, stk, siyasi parti, muhtarlıklar ve başka yerleri ziyaret ederek sahada aktif olarak çalışıp; geçmiş te vekili olduğum halkımın durumunu yerinde görmek, meselelerine çare ve çözüm üretmek ve adeta vefa gösterip insanların dertlerini sorunlarını dinleyerek çözüm arayışında gayret etmesi manidar, takdire şayandır.

Şimdiye kadar ilk defa partimize böylesi bir ziyaret yapan Amasya Eski Milletvekilini görünce duygulanıp takdir ettim.

Geçmişte Milligörüş teşkilatlarının binbir emekler verip büyütüp, yüceltip, onlara yükselmeleri için merdiven olan teşkilatımıza ve çilekeş partililerimiz olarak durumu nicelerinin yaptıkları vefasızlıklarla kıyaslayınca bizim parti olarak kendisine hiçbir emeğimizin geçmediği halde, bir kişinin bizleride nezaket ziyaretini gerçekten takdir ettik.

Hani eski büyüklerimiz hep derlerdi;

Konuşmadan olmaz…!

İnsanlar konuşa konuşa,

hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlar…!

İşte öyle birbirimizi anlayarak, dinleyerek, konuşmakta fayda var.

Unutmamak gerekir ki:

“Aykırı fikirlerin tartışılmasından hakikat doğar"

Bizde Teşkilat olarak kendilerine Merhum Prof. Dr. NECMETTİN ERBAKAN hocamızın; Yeni bir dünya düzeni ve ADİL düzen kitabı ve İnancımızın Temel Esasları isimli iki adet kitabı günün anlam ve hatırası adına takdim ederek bu günü taçlandırdık.

Kendileriyle köylerimiz, İlçemiz, İlimiz, bölgemiz, Ülkemizin ve İnsanımızın ekonomik ve sosyal meseleleri hakkında geniş çaplı karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine bu nazik, nezaket ziyaretlerinden dolayı tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyor çalışmalarının hayırlara vesile olmasını Allah’dan diliyoruz"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV