banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

REHAVETE KAPILMAYALIM !

Başkan Kargı, kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabı ile kapalı olan işletmelerin açılmasıyla birlikte halkın rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulundu, "bu iş daha bitmedi" dedi.

03 Haziran 2021 Perşembe 11:19
Bu haber 604 kez okundu
 REHAVETE KAPILMAYALIM !

 Merzifon belediye başkanı Alp Kargı, makamında yerel ve genel gündem konularına yönelik düşüncelerini basın mensupları ile paylaştı. Pandemi süreci, Milletvekili ziyaretleri, Yağmur suyu toplama projesi, OSB seçimleri, Atatürk'e yapılan göndermeler, İşçilere verilen ücretsiz izin ve yapılması planlanan ve ihalesine çıkılan içme suyu şebesinin değiştirilmesi konu başlıkları oldu. Öncelikle 2020 yılının Mart ayında ülkemizde görülmeye başlanan pandemi ile açıklamalarda bulunan Başkan Kargı, şimdiye kadar başta Sağlık çalışanlarımız olmak üzere Amasya Valiliği, İlçe Kaymakamlığı ve Merzifon belediyesi olarak pandemi ile mücadeled

e büyük bir özveri ile çaba sarfedildiğini belirtti. Merzifon belediyesi olarak bu süreçte ilçede yaşayan yaklaşık 5 bin aileye yardım elini uzattıklarını belirten Başkan Kargı; " bu süreçte kuru gıda , yaş meyve sebze gibi temel ihtiyaç ürünlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, işinden olan işsiz insanlarımıza ve sokağa çıkmakta kısıtlı olan insanlarımıza belediyemiz imkanları dahilinde ulaştırdık ve ulaştırmayada devam ediyoruz"dedi. Yine belediye imkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının, sokak ve caddelerin toplu alanların dezenfekte uygulamalarını sık sık sürdürdüklerinide dile getiren Başkan Kargı; " bu süreçte başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hemde belediye personellerimizin, ve bazı kurum ve kuruluş çalışanlarımıza maske, dezenfektan, koruyucu elbise , siperlik gibi desteklerimiz oldu"dedi. Gelinen noktayıda istişere eden Başkan Kargı; "verilen tüm mücadele ve çalışmalar sonucunda, aşılanma ile birlikte maske mesafe ve hijyen kurallarına uyarak tedbiride elden bırakmayarak gördükki vaka sayıları azalıyor. Bu azalma doğrultusunda kapalı olan işletmelerimiz kademeli, kontrollü  bir şekilde açılmaya başladı ama normal yaşantımıza daha dönemedik, bu iş daha bitmedi, halen vakalar mevcut ve insanlarımız halen hayatlarını kaybediyor.Bunun için tüm halkımızı uyarmakta fayda görüyorum, işletmeler açıldı diye rehavete kapılmayalım, maske mesafe ve hiyjen kurallarına uyalım, tedbiri elden bırakmayalım"dedi.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV