banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

RÜYA’NIN RÜYASI DEPREM ALTINDA KALMAYACAK

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile İlçe Milli Eğitim gönüllü öğretmenleri gittikleri deprem bölgesi Hatay Kırıkhan’daki Stadyuma kurulan Çadır Kente yerleştirilen gençler ile vatandaşlarla sohbet ederken öğrenci Rüya ve ailesiyle tanıştı.

30 Mart 2023 Perşembe 08:25
Bu haber 631 kez okundu
 RÜYA’NIN RÜYASI DEPREM ALTINDA KALMAYACAK

 Sohbet esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’ya, kızları Rüya’nın derslerinden biraz şikâyetçi olan ailesi, Rüya’nın futbol oynamayı çok sevdiğini ve futbol ile çok ilgilendiği için derslerini aksattığından bahsetti.

10. Sınıf öğrencisi olduğunu belirten Rüya ise aynı zamanda da Hatayspor kız futbol takımında oynadığını, futbolcu olmak istediğini ve bu hayallerini gerçekleştirmeyi çok arzu ettiğini, fakat yaşadıkları depremde evlerinin yıkıldığını ve spor malzemelerinin de enkaz altında kaldığını dolayısıyla da hayallerinin yarım kalmasından büyük üzüntü yaşadığını anlattı.

Bunun üzerine Müdür Ahmet Davu, öğrenci Rüya ve ailesi ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinledikten sonra ertesi gün aynı yerde tekrar görüşmek istediğini ifade edip ayrılırken öğrenci Rüya’ya; “yarın seninle penaltı yarışması yapacağız. Ben kazanırsam, sen bana çay ısmarlayacaksın, eğer sen kazanırsan benim sana bir hediyem olacak.” Diyerek vedalaştı.

Ertesi gün olduğunda ise Müdür Ahmet Davu ile öğrenci Rüya ve ailesi aynı yer olan Stadyum içinde kurulan Çadır Kentte tekrar buluştu.

Stadyum da bulunan kalenin birinde Müdür Ahmet Davu ve öğrenci Rüya arasında heyecanlı bir penaltı yarışması yapıldı ve sonuç tahmin edildiği gibi oldu ve öğrenci Rüya yarışmayı kazandı.

Penaltı yarışmasını kaybeden Müdür Ahmet Davu sözünde durdu ve daha önceden Suluovalı gönüllü öğretmenlerin yardımıyla hızlı bir şekilde temin edilen imzalı futbol topu ile krampon, forma ve spor malzemelerini öğrenci Rüya’ya hediye etti. 

ÖĞRENCİLERİMİZİN HAYALLERİNE ISIK TUTMAK GÖREVİMİZ.

Öğrenci Rüya’yı tebrik eden Müdür Ahmet Davu; “Suluova İlçe Milli Eğitim ailesi olarak zaten görevimiz siz öğrencilerimizin gelecekle ilgili kurduğunuz hayallerinize ışık tutmaktır. Bu görev hem Suluova’da hem de ihtiyaç duyulan her yerdeki öğrencilerimiz için geçerlidir.” Dedi.

Bu sürpriz karşısında büyük sevinç yaşayan öğrenci Rüya ise, deprem esnasında enkaz altında kalan spor malzemelerinin yenisini alarak kendisine penaltı yarışmasını vesile kılarak hediye eden Müdür Ahmet Davu ve Suluovalı gönüllü öğretmenlere memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti. 

İLK GOLÜMÜ SULUOVA İÇİN ATACAĞIM.

Spor malzemelerine kavuşmaktan ve hayalini kurduğu futbol oynamaya devam edecek olmaktan çok mutlu olan Öğrenci Rüya, “Futbol oynamaya başladığımda ilk golümü Suluova için atacağım. Bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayıp acılarımızı paylaştığınız ve normal hayatımıza dönmemize yardımcı olduğunuz için sizlere çok çok teşekkür ederiz.” Diye duygularını dile getirdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV