banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Şampiyona Kupayı Teslim Etti

2020-2021 Sezonu Türkiye Hentbol Federasyonu Türkiye Kadınlar Süper Lig Şampiyonu olan Kastamonu Belediye GSK Kadın Hentbol Takımına şampiyonluk kupasını Türkiye Hentbol Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa ATAK verdi.

25 Mayıs 2021 Salı 08:49
Bu haber 455 kez okundu
Şampiyona Kupayı Teslim Etti

 Kastamonu'da Kastamonu GSK ile Yenimahalle Belediyespor arasında oynanan Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçından sonra 2020-2021 Sezonu Türkiye Hentbol Federasyonu Türkiye Kadınlar Süper Lig Şampiyonu olan Kastamonu Belediye GSK Kadın Hentbol Takımına şampiyonluk kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu adına Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa ATAK, Kastamonu Belediye Başkanı Operatör Dr. Galip VİDİNLİOĞLU ile birlikte vererek, sevinçlerine ortak oldu.

 Türkiye Hentbol Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa ATAK yaptığı açıklamada: "Hentbol Federasyonumuzun düzenlediği Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nin şampiyonu olan Kastamonu Belediye GSK Kadın Hentbol Takımını, teknik heyetini ve yönetimini tebrik ediyor, avrupa kupalarında ülkemizi ve Kastamonu şehrini en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımla kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV