banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

SÖYLENTİLERİ YALANLADI

Ak Parti Merzifon belediye başkan adayı İncekul, Ak Parti belediyeyi aldığında "200 işçinin çıkarılmak için listelendiği, evde bakım ve anakucağı kreşinin birimlerinin kapatılacağı" yönündeki söylentileri yalanladı.

23 Ocak 2019 Çarşamba 11:58
Bu haber 1202 kez okundu
SÖYLENTİLERİ YALANLADI

 Basın mensupları ile evinde bir araya gelen Ak Parti Merzifon belediye başkan adayı İbrahim İncekul belediye tarafından verilen bazı sosyal hizmetlerin durdurulmasından ziyade artarak devam ettirileceğini belirtip ; " bu söyletilerin hiç biri doğru değil, tam tersine evde bakım hizmetleri benim son beş yılda gördüğüm en iyi hizmetlerden birisi. O hizmetleri daha da geliştirerek devletle olan ilişkisini de daha fazla bir araya getirerek daha üst noktalara taşıyacağız"dedi. Sosyal tesislerin çoğunun temelini Ak Partili belediye döneminde atıldığına dikkat çeken İncekul; " O dönemde de belediye işletiyordu yine belediye işletecek özelleştirme söz konusu olmayacak. Fakat burada yeniden bir elden geçirme olacaktır çünkü  ivme düşüklüğü görüyoruz"dedi.

KİTAP FUARI SİYASİ ŞOVA DÖNÜŞTÜ :

"Kitap fuarlarını her zaman takdir ettik" diyen Başkan adayı İncekul; " Fakat daha sonraki fuarların biraz siyasallaştığı görüşü bizde hasıl oldu, siyasi bir şova dönüştürüldü. Bununla ilgili tepkilerimizde dönem içerinde kendilerine ifade ettik. Biz kitap fuarını siyasallaştırmadan her görüşe açık daha çok gençlerimizin istifade edebileceği siyasetten uzak bir yapıda yapmayı arzu ediyoruz. Ayrıca mümkün olursa bir belediye tiyatrosu kurmak istiyoruz. Sanatsal faaliyetlerin daha ileri gitmesini istiyoruz. Şu anki belediyemizin devam ettirdiği koro faaliyetleri var ,bunlarında aynı şekilde devam ettirilmesi taraftarıyız. Güzel olan her şeyin her zaman yanındayız"dedi.

KESİNLİKLE İŞTEN ÇIKARILMA OLMAYACAK:

200 işçinin çıkarılmak için listelendiği söylentilerini de yalanlayan İncekul; " Kesinlikle işten çıkarma olmayacak. Ekmek ve iş kutsaldır ,kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Zaten beni tanıyanlar bilir, kendi işyerimde bile kimseyi işten çıkarmadım. Ama görevini yapmayan sadece bankamatik memuru gibi gidip para çeken insanlar varsa ki , var demiyorum bilmiyoruz iş yapmıyorsa sadece maaş için geliyorsa bunlara da gerekli uyarılar yapılır. Takdir edersiniz ki orada 60 bin kişinin hakkı var onu da savunmamız gerekir. Ama yine söylüyorum işten çıkarma gibi bir şey olmaz. Bahsi geçen 200 kişinin adı belirlendiği yönünde bir liste kesinlikle yok"dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV