banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU

CHP Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğancan GÜL ; "muhalefette olmasına karşın, Sayın Genel Başkanımız halkın her kesiminin kanayan yaralarına dokunmakta ve halkımızın sorunlarını çözmektedir"dedi.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 09:23
Bu haber 487 kez okundu
TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU

 CHP Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğancan GÜL yaptığı açıklamada; "Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU her fırsatta amacının siyasi ikbal olmadığını, asıl amacının halkımızın sorunlarının çözülmesi ve refah içinde yaşanan bir Türkiye’nin inşası olduğunu dile getirmektedir. Bu nedenledir ki muhalefette olmasına karşın, Sayın Genel Başkanımız halkın her kesiminin kanayan yaralarına dokunmakta ve halkımızın sorunlarını çözmektedir.  Üstelik Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU, halkın sorunları ve bu sorunların çözüm yöntemleri konusunda da iktidar partisine yol gösteren ve öncülük eden bir konumdadır. Tüm bu hususlara, yaşanan gelişmeler ile defalarca kez şahit olduk.Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU “emekliye bayram ikramiyesi verilsin” dedi; nitekim verildi. Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU “3600 ek gösterge” dedi; nitekim yasalaştı.Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU “taşeron işçilere kadro” dedi; nitekim verildi.Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU “elektrik faturalarında TRT payı kaldırılsın.” dedi; nitekim kaldırıldı. Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU “asgari ücret yıl ortasında artırılsın” dedi; nitekim artırıldı.Son olarak Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU, genç kardeşlerimiz için büyük mağduriyet yaratan KYK kredilerinin geri ödemelerinde ortaya çıkan fahiş düzeydeki fark ve faiz ödemeleri nedeniyle KYK borçlarının silinmesini ülke gündemine taşımış ve CHP iktidarında “KYK borçlarında faizin silineceğini ve sadece anaparanın talep edileceğini, geri ödemenin ise gençlerin iş bulması halinde başlayacağını” ilan etmiştir. Genel Başkanımızın halkın sorunlarını dile getirmesi nedeniyle panikleyen iktidar ise, gündemlerinde olmamasına rağmen birden akıllarına KYK borçları gelmiş ve alelacele yine Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun çözüm önerisini, eksik de olsa yerine getirmek zorunda kalmıştır. Bunlar henüz iktidar olmadan yaptıklarımız! Daha muhalefet partisi iken böylesine etkili ve çözüm odaklı bir halkçı politika izleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir de iktidara geldiğinde halkın sorunlarının çözümü için neler yapabileceğini bir de siz düşünün.İktidar partisi, her seferinde kan kaybetmenin ve halkın desteğinden yoksun kalmanın verdiği panik havası ile Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun projelerini teker teker yerine getirmek zorunda kalmıştır. Halkımızın ve genç kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne öncülük ettiği için #teşekkürlerkılıçdaroğlu.

Genç kardeşlerimiz bilmelidir ki; hiç kimse yalnız değildir, genç kardeşlerimizin Kemal Amcası her daim yanlarındadır. Yine bilinmelidir ki; CHP iktidarında öğrenim masraflarını azaltacağız; yurt sorununu bir yılda çözeceğiz; torpilin kaynağı olan kamuda mülakatla işe alımı kaldıracağız; sosyal medya ve yeni medya üzerindeki sansürü kaldıracağız; beyin göçünü durduracağız; “genç istihdamı atılımı”  başlatacağız.Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU gençlerimizin KYK borcu sorunlarını çözdüğüne göre sırada EYT var.  EYT sorununu da çözse çözse Genel Başkanımız KEMAL KILIÇDAROĞLU çözecektir.Halkımızın ve genç kardeşlerimizin sorunlarını çözdüğün için TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV