banner17
23 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

yarın burda olmayacaklar !

İyi Parti Merzifon ilçe başkanı Saffet Keleş ; "Geçmişte, “çözüm süreci” adı altında PKK nın silahlanmasına sebebiyet veren, öcalanın mektubunu okutan, kardeşini TRT ye çıkaran siyaset dün buradaydı, bu gün de burada, gelecekte burada olmayacak. FETÖ nün devlette büyümesine sebep olanlar dün buradaydı, bu gün hala burada, yarın burada olmayacaklar.

26 Ağustos 2021 Perşembe 10:32
Bu haber 624 kez okundu
yarın burda olmayacaklar !

 Dün Türkiye Cumhuriyeti’nin ilkelerini anlatan ve öğrencilerimize ufuk kazandıran “ANDIMIZI” okurken, bu gün okutturmayanlarla kol kola yürüyenler, gelecekte de olmayacaklar"dedi.

 İyi Parti Merzifon ilçe başkanı Saffet Keleş yaptığı paylaşımda iktidarı ve Cumhur ittifakı ortağı MHP'ni eleştirdi. Başkan Keleş eleştirisinde; "Dün bu siyaseti yürütenlerin yanında bugün kim var peki, MHP var. Kusura bakmasınlar da FETÖ artıkları ile çözüm sürecini yönetenler ile siyaset yapan partinin adı MHP’dir. Umarım yakın gelecekte de olmayacaklar.İsmi lazım olmayan ve bir ilin il başkanı olarak o koltukta oturan zat’ı muhterem şahsiyet, dün ne yaptıklarını görmeden, bu gün de ne yaptığını bilmeden zevzeklik etmiş, gelecekte siyasi çöplükte yerini şimdiden hazırlamaya başlamış ve kombine biletini almıştır.Ya biz uzayda yaşıyoruz ya da ülkeyi yönetenler başka alemde yaşıyor. Çıkan yangınlar sebebiyle memleket küle dönmüş, enflasyon uçmuş,  hatalı göçmen politikaları sonucu memleket yol geçen hanına dönmüş. Adamın biri de çıkıyor, benim Genel Başkanım hakkında olmadık iftiralar atıyor. Arkadaşım bak, benim partime olmadık iftiraları atacağına, memleketin sorunlarına odaklan. Çözüm üretmeye çalış, gündem saptırma.Dün iktidarda olan, bu gün iktidarda kalmak için küçük ortakla gidenler, gelecekte bu ülkenin siyasetinde olmayacaklar. Türkiye artık sizin oyuncağınız değil, biz de bu oyunda figüran değiliz. Türlü iftiralar ile siz oyununuzu oynamaya devam edin. Gelecekte iktidarınızı memleketin gerçek sahiplerine teslim edeceksiniz. Artık milletimizi uyutamayacaksınız. Bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan, sandıkta yıkılışınızı büyük bir zevkle izliyor olacağız"ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV