banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

"zor şartlarda siyaset mücadelesi veriyoruz"

Amasya İl Başkanı Ali Kurt ve Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt ile birlikte karşılanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Merzifon'daki parti binasında parti çalışmaları ile ilgili Merzifon basınına açıklamalarda bulundu.

04 Eylül 2021 Cumartesi 10:07
Bu haber 501 kez okundu

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün açıklamalarında;  “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızla görüşüp talepleri sıkıntıları doğrultusunda, onları dinliyoruz. Merzifon’a gelmeden önce Çorum’un sanayisini gezdik. Merzifon zaten çok önemli bir konuma ve yere sahip bir ilçemizdir. Önemli üretim alanına sahip, adı, hafızası, kültürü olan ilçemiz."dedi.Gelecek Partisinin İlkeler, prensipler, uyuşmadığı zaman aynı yerde durup problemler yokmuş gibi davranamayan insanlar topluluğudur"diyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün; "Partimizin yüzde 40’a yakını geçmişte Ak Parti’de siyasi hayatı olan insanlardan oluşuyor. Yüzde 60’ı da her kesimden, hiç siyasi ayrım göz etmeden kuruluşunda toplumda kim varsa biz neden yokuz denmeyecek şekilde ayrım olmadan bir kurucular kurulu listesi oluşturduk. Çok zor şartlarda bir siyaset mücadelesi veriyoruz. Ham dolsun bu cesareti gösteren arkadaşlarımıza Merzifon’da da, Amasya’da da, Çorum’da da ve gittiğimiz her yerde de gittikçe insanların daha çok anladığı bir siyasetten ümidini kesmişken yeniden ümit olarak siyasete döndüğü bir dönem yaşıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün 2015 yılında Ahmet Davutoğlu’na müsaade edilmeyip yaptırılmayıp koltuğundan ayrılmasına vesile olan ne varsa, bugün memleketin başına bela oldu. Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Binali Yıldırım ve onlarla beraber ekip olan 5 kişi. Her gün kumpas peşindeydiler ta ki Ahmet Davutoğlu ayrılana kadar. Şu anda ekonomik sıkıntı yaşayan her kesimin sebebi sadece bu üç kişidir. Sadece nefislerine hâkim olamadıkları için bu partiyi yerle bir ettiler, partiyi bu hale getirdiler "dedi.Genel Başkanımız elinden gelenin en iyisini yaparak hizmet etmeye çalışan biridir, Merzifon’a gelmeden önce Genel Başkanımızı Ahmet Davutoğlu ile görüştüm, sizlere ve bütün Merzifon’a selamı var” dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV