banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

TURKNET..!!

yusuf sıtkı bayram

21 Nisan 2017 Cuma 08:37
Bu haber 64561 kez okundu
 TURKNET..!!

11 Mart 2017 tarihinde ttnet aboneliğim bitmesi nedeniyle 17 Mart 2017 tarihinde TURKNET abonesi olarak hizmet almaya başladım. TURKNET abonesi olma nedenimde taahhüt süz olmasıydı. Türk Telekom 24 ay taahhüt istiyordu. İşin tuhafı Turknet alt yapı hizmetini Türk Telekom dan almakla birlikte hem en 150 GB kota veriyor, ev telefonunuz varsa 1000 dakika konuşma hakkı veriyor, en önemlisi de bu hizmeti Türk Telekom gibi 24 ay taahhütlü değil taahhüt süz vermesiydi. Bende taahhüt süz diye mart ayında turknet’ten hizmet almaya başladım. Buraya kadar hiçbir sorun yok.! Nisan 2017 ayının ortalarına doğru e-posta olarak iki fatura aldım. (Oysa ben faturaları yazılı, basılı kâğıt olarak istemiştim.) Birinci fatura 17 Mart 30 Mart arasındaki sürede turknet üzerinden aldığım internet hizmetinin ücreti. Bu ücret 29.48 tl. Tamam, bunu anladık. Son ödeme tarihi olan 20 Nisan tarihinden önce ödememizi yaptık. Esas konu ikinci faturadaydı.! Bu fatura Nisan 2017 ayı faturası olup Fatura kesim tarihi.01 Nisan 2017. Faturayı sön ödeme tarihi 20 Nisan 2017. Nisan ayının içerisindeyiz ve internet hizmetini almaya devam ediyoruz..!!!

Bir yanlışlık olduğunu düşünerek 0850 288 80 80 numarayı çevirerek karşıma çıkan müşteri temsilcisine durumu anlattım. Müşteri temsilcisi olan bayan bana ilk faturayı anlatıyor. Bende kendisine birinci faturada bir sorun yok. Ödedik diyorum ama ikinci faturayı anlatmam epeyce bir zaman aldıktan sonra haa o mu tamam size fatura gelmiş ayın 20 sinde ödeyeceksiniz diyor da Nisan 2017’ nin faturası nasıl olursa nisan ayında internet hizmeti alınırken 20 nisanda ödenir dedikçe ne zaman ödenecekmiş gibi anlaşılmaz cevaplar veriyordu.! Kendisinden konuyla ilgili bir yetkilinin telefonunu istediğimde biz cevap veriyoruz gibi sözler söylemeye devam ettikçe dayanamayıp turknet’ li olmamın sebebi taahhüt süz olmasıydı. İyi ki taahhüt süz dedim ve nisan ayı faturamı Mayıs ayı içerisinde ödeyeceğimi söyleyerek telefonu kapattım.

Konuyu internet üzerinden ŞİKÂYET VAR sitesine yazarak yardım talebinde bulundum. Site benim yazımı Turknet’ e sormuş? Turknet’ ten bir arkadaş sorumuza yazılı cevap veriyor. Bana birinci faturadan bahsediyor da ikinci nisan ayı faturasından hiç bahsetmiyordu. Bu arkadaşa da konuyu yeni baştan yazarak anlatıp cevap beklemeye başladım.!

ŞİKÂYET VAR sitesine Turknet hakkında yapılan şikayetlere baktığınızda insan şaşırıyor.! Hem abone yapmaya çalışıyorlar hem de hizmeti tam veremedikleri için aboneleri, vatandaşları ziyadesiyle mağdur diyorlar. D smart, turknet, vs. gibi internet sağlayıcılar alt yapılarını TURK TELEKOM’ dan aldıkları halde taahhüt süz işlem nedeniyle cazip gibi gözükmekle beraber vatandaşı zorda bırakıyor. TURK TELEKOM ise 24 ay taahhüt yaparak vatandaşı bağlıyor. İnternet neden ülkemizde pahalı? Türk Telekom’ u alan firma (ülke) neden interneti ucuzlat maz.? Avrupa ülkelerinde de internet hizmeti bu kadar pahalımı? Muhakkak ki firmalarda kar edeceklerdir de bu kadar da vatandaş sıkboğaz edilir mi? Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız her halde konudan memnunlar ki vatandaşın sesini duyamıyorlar, İnternette indirim gibi bir işleme girişilmiyor.! Bizi müşteri temsilcisi denen kişilerle söz düellosuyla baş başa bırakıyorlar.!!!

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV