EĞİTİM Haberleri Tümü

PAYDAŞ OKUL OLDULAR

 Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, “İlçe Mili Eğitim ailesi olarak depremin ilk gününden itibaren bölgenin ihtiyaç duyacağı yardım malzemelerinin bölgeye ulaşması çalışmalarını koordine etme konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.” Dedi.

Bu kapsamda, Kardeş okulları olan Kilis Merkez Şehit Sakıp İmam Hatip Ortaokulu’na götürülen yardım kafilesine bizzat katılarak bölgeye ve kardeş okullarına ziyarette bulunduklarını belirten Müdür Ahmet Davu, götürülen yardımların bölgede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasını koordine ettiklerini, aynı zamanda sınıfları ziyaret edip paydaş okulun öğrencileri ile sohbet edip sorunlarını dinlediğini aktararak; “Yaşanılan depreme rağmen öğrencilerimizin gözlerindeki umut ve geleceğe dair hayallerinin sapasağlam olduğunu görmek bütün yorgunluğumuzu aldı.” Diye kaydetti.

Müdür Ahmet Davu, Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Bolat’a ise ziyaret hatırası olarak plaket taktim etti. Sonrasında öğretmen ve idarecilerle görüşerek gelecek günlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz