GÜNDEM Haberleri Tümü

MİLLETİN VEKİLLERİNE SESLENDİ

 Saadet Partisi Merzifon ilçe başkanı Ahmet Şahin açıklamasında; "İlini temsilen milletvekili olarak gittiği TBMM de o MV. leri İllerinin meseleleri ile ilgili teklifler götürmezse kim götürecek, kim ihtiyaç olan istihdama yönelik yatırımlar yapacak??

Ağlamayıp istemedikçe bebeğine annesi dahi süt vermezken...!?

İstenmeyince karşı tarafta demekki ihtiyaç yok sanıyor, fabrika yapmak yerine fazlalık olarak görüp satıyor demekki demek geliyor içimden. Hele satışlarda aman efendim bu fabrika bizim şehrimiz için olmazsa olmazdır bile denilmiyorki hızla satışlar sürüyor denilebilir bu dünyada.

Satılanın yerine satılan para ile daha iyisi daha teknolojik olanı yapılıyor mu...??

Vatandaş Murat-124 arabasını sattı 131 aldı onu sattı şahin aldı onu sattı doğan aldı onu satı daha daha yeni modeller aldı...

Çiftçi öküzünü sattı at aldı atını sattı Leyland aldı onu sattı fergusın fiyat aldı tek çekeri sattı çift çeker aldı onu daha yüksek güçlü olanı ile yeniledi DE...!?

İktidar özellikle son dönemde satılanın yerine ne yapıldı, yapılmadı ise niye yapılmadı.??

Bu iş için rehber, danışman da gerekmez sıradan vatandaş izlense gene yeterdi...!?

Türkiye genelinde milletvekilleri vatandaşa gelip yapmacık gülücüklerle gezer konuşur geçer gider...!?

Oysaki geldiklerinde;

Aylık, üç aylık, altı aylık, yıllık çalışma raporlarını geniş bir halk katılımı ile soru ve cevapla basın açıklamasıyla vatandaşa duyursalar ne kadar güzel hoş olurdu.??

( Böylesi hiçbir çalışmaları yokmuş gibi sadece kendine yakın bir grupla gezip gidiyorlar sanki yahu çok manidar.)

Hiç değilse Amasyamızın üç milletvekili yıl sonu bilançolarını ay ay sunsalar da görsek bilsek. Kaç oturuma katılmış, katılmadığı oturumlara katımama gerekçeli raporları, kaç teklif vermiş, kaç önerge vermiş, kaç tasarı vermiş, kaç komisyonda bulunmuş ne gibi çalışmalar yapmış, yazılı sözlü ülkemiz ve ilimiz le alakalı çalışmaları neler olmuş. Bir rapor sunsalar da görsek bilsek keşke.

Seçimlerde çeşitli vaatlerle seçilip gidip 4-5 sene milletvekiliği yapıp ömür boyu maaş almanın hakikaten karşılığını seçmene arz etseler...!?

Şahsen ben bir vatandaş olarak beni temsil hakkı ile TBMM de bulunan Amasya Milletvekillerimizden bunu umuyor bekliyorum??

Mesela; TV Haberlerde Borsanın İstanbul’un yüzde onu KATAR’a satıldı deniyor.

Bu satış TBMM de hangi gün, hangi oturum kararıyla, resmi gazetenin hangi sayısı ile kaç milletvekilinin katılımı, kaç hayır oyuna karşı kaç evet oy la alınmış kararla satılmıştır gibi"dedi.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz