YAŞAM Haberleri Tümü

KORUNARAK ÇOĞALTILMAYA DEVAM EDİYOR

Amasya Orman Bölge Müdür vekili Gültekin Şenlikoğlu, Bölge Müdür Yardımcısi Mehmet Kurumeşe, İP Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla beraberliğinde orman işletme müdürlükleri ziyaret edilerek 2023 yılı iş programı doğrultusunda başlatılan ormancılık faaliyetleri ve üretim çalışmalarıyla  ilgili  izlenilecek yol haritası değerlendirildi.

masya Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü İbrahim Yılmazer ve teknik personelinin katılımıyla; Çorum Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Hakan Karataş ve teknik personelinin katılımıyla; İskilip  Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Bülent Kayadibi ve teknik personelinin katılımıyla düzenlenen toplantılarda  genel bir bilgilendirmenin ardından  izlenmesi gereken  yol haritası aktarılarak  önceliklenmesi ve yapılması gerekenler talimatlandı.

Toplantıların sonunda konuşan Bölge Müdür vekili Gültekin Şenlikoğlu; “Yeşil Mücevher Olan Ormanlarımızı  Koruyup Çoğaltmaya Devam Ediyoruz. Dört mevsim ve her tür hava koşulunda yapmamız  gereken ormancılık faaliyetlerimiz var. Kapısı ve penceresi olmayan bir iş sahamız olduğunun bilincinde tüm birimlerimizin sahada olmasını ve yapılan çalışmaların takipçisi olmasını istiyoruz. İş plan ve programlarımız doğrultusunda hareket ederek yıl sonu hedeflerimize birlikte ulaşacağız” dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz