banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

2017 yatırımları ve sorunlar masaya yatırıldı

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ve Yönetim Kurulu üyeleri 2017 köy yatırımlarını ve köylerin sorunlarını köy muhtarlarıyla birlikte masaya yatırdı

28 Ocak 2017 Cumartesi 10:39
Bu haber 1163 kez okundu
2017 yatırımları ve sorunlar masaya yatırıldı

 AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçeye bağlı köylere ziyaretler gerçekleştirerek muhtarlardan sorunları hakkında bilgiler alıyorlar.

2017 yılında köylere yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgiler de veren AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez, “Köylerimizin sorunları hakkında muhtarlarımızı yerinde ziyaret ederek bilgiler alıyoruz. Aciliyet derecesine göre muhtarlarımızdan problemlerini tarafımıza bildirmelerini istiyoruz onlarda bildiriyorlar. İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.
Çilez, en kısa zamanda Merzifon'un tüm köylerini ziyaret edeceklerini ve muhtarlarla görüşeceklerini de sözlerine ekledi.
Köy ziyaretleri kapsamında Bulak, Alıcık, Hanköy. Karacakaya, Koçköy, Eymir, Elmayolu, Demirpınar, Diphacı Köyü muhtarları ile görüşen AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez, muhtarların sorunlarını dinleyerek 2017 yılı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV