banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

"DUR DEME" ZORUNLULUĞUMUZ VAR

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt yaptığı basın açıklamasında, “Son üç yıldır yani, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile birlikte devlet kademelerinde, devlet adamı ve devlet adabında meydana gelen erozyonun ve çürümenin son ve canlı numunelerini özellikle iç işleri bakanlığı ile ilgili dillendirilen kadrolu troller haberi ile adeta tavan yapmış durumda” dedi.

20 Ocak 2023 Cuma 08:46
Bu haber 330 kez okundu

 Başkan Kurt, yaptığı basın açıklamasının devamında; “Siyasi sirayetin; kadrolaşma, liyakatsiz sadıklar atama, ehliyetsiz, diplomasız ve haksız devlet memuru alımlarının yanı sıra bir de şahsa hizmet edecek, millet bütçesinden ya da gayrı hukuki yollarla semirtilen ciddiyetsiz, disiplinsiz başı bozuk şahıslar istihdamı olduğu gözler önüne serili verdi. Yani, parti yapılanmasının içinde birde şahsi yapılanma olması olayların ve olacakların tahmini ya da vehameti açısından kan dondurucu... Kamu oyu önünde, kör göze parmak misali ve hem de tarafsızlığı, yedi eminliği ve saygınlığı yüksek ve kat' i olması gereken, temsil, adalet tevzi ve teşkil, düzeni koruma ve kollama yükümlülüğü olan, kolluk kuvvetleri, asayiş güçleri ve emniyet kurumlarının maliki iç işleri bakanlığında olması, kamu kaynaklarının kullanılması vakayı daha da elim kılıyor.

Muhalefeti ya da iktidar içinde kalmış hakikat yanlısı, devlet ve millet sevdalısı, muhalif düşünür, yazar-çizer takımlarını susturma, taşlama, aşağılama, düşmanlaştırma, onları itibar su-i kastine uğratmak için hiç bir kural, kaide hukuk, ahlak  ve değer tanımadan yalan, iftira ve isnatlar ile fitne çıkaran ve yayan maaşlı bir çete ya da mafya yapılanması. İnsanları gözden, gönülden, itibar, iktidar, kuvvet ve kudretten, asalet, izzet ve mürüvvetten düşürmek için bir araya getirilmiş, maaşlı suç örgütü, terör şebekesi ve talimatla, emir komuta zinciri ile birbirine bağlı bir hiyerarşik silahsız bir organizasyon, bir organizma. Ve işledikleri suç hiç kuşkusuz; organize, bölücü terör suçudur. Bu yapılanmanın belgeler ile ispat edilmesi, görüntüler ile kanıtlanması devlet için oldukça hazin bir durumdur (Kabine toplantılarına dahi taşınmış, hazır kıt'a çekirdek çitleyen bir güruh). Bunları görüp her hangi bir işlem yapmayan, kör-sağır ve lali oynayan devlet erkanı, yüksek yargı mensubu, adalet organ ve Cumhuriyet Savcı'ların durumu ve konumu daha da hazin elbette.. Diğer taraftan çürütülmüş, tüketilmiş ve iflasa sürüklenmiş aziz T.C. Devleti.

Bu örümcek ağı devletin zihnini, hafıza ve korunma iç güdüsünü zehirlemiş, felç etmiş  ve ele geçirmiş Kod adı bile kullanmayan, aleni suç işleyen Ebabil Harekatı... Sırtlan fıtratı ile hareket eden, mankurt, çakal tabiatlı, besleme, yanaşma, kapı kulu huylu bir grup. Milletimiz bunları penguen yapılanmasından hatırlamaktadır.

Bu güruh, hesap vermemenin verdiği sahte öz güven ve pervasızlıkla o kadar hoyratça devletin resmi kurum ve kuruluşların sitelerini yani; Jandarma, Emniyet ve TSK gibi hesapları kullanmaktan dahi imtina etmemişlerdir. Bu ihtiras memurları tıpkı cennet mekan Sinan Ateş olayında ortaya çıktığı gibi, kim bilir kimler ne tür olaylar için kullanıldı ya da kullanılacak. Bu devlet içinde yapılanmış çetelerin neler yapa bileceğine bir fikir oluşturmaktadır. Çok tehlikeli bir milli güvenlik ve birilerince sürekli dillendirilen gerçek Beka sorunu budur. İçinde azıcık vatan-millet ve devlet sevgisi olan herkesin bu gidişata Dur deme zorunluluğu vardır. Bu büyük kötülüğe karşı dik durmalı, karşı koymalıdır. Unutulmamalıdır ki; bu büyük devletin sahibi, aziz vatanın hamisi, bu muazzez bayrağın bekçisi ve bu dinin diyanetin muhafızı biziz, milletiz. Her kes ayağını denk alsın, aklını başına devşirsin, şerh olsun” ifadelerini kullandı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV